1. Rito Kapfo's Avatar
    Posted via CB10
    01-31-15 11:10 AM
  2. Uzi's Avatar
    Yes it's known issue with STL100-1

    PassportSQW100-1/10.3.1.2072
    01-31-15 11:12 AM
  3. utsav01's Avatar
    Yes, I've had that issue since I bought the phone, almost 2 years ago.

    Posted via CB10
    01-31-15 11:15 AM
  4. rawkerboi 07's Avatar
    Nobody gonna explain, as it has already explained many times
    Please search, you will find the solution

    Posted via CB10
    01-31-15 11:16 AM
  5. CyberMan2013's Avatar
    And there are known solutions and workarounds all over crackberry. Next time it shuts off on its own take out the battery and leave it out for at least 30 mins (most people say 1 hour). Then put it back in and charge it using the Original BlackBerry charger that it came with (you might be able to get away with using high quality blackberry chargers that are at rated higher than the Z10 charger, for example the premium charger or PlayBook charger or passport charger). If you want to surely get rid of and avoid/minimize this in the future stick to using the original Z10 charger. Never use older BlackBerry, or cheap generic low quality chargers. You might get away with some though but it's hit or miss and that can trigger off the issue. If the phone stops charging with the charger plugged in it could be due to the charging circuit or battery overheating. In that case allowing it to cool before resuming charging would help. Taking out the battery would allow it and the phone to cool faster. Once you pay attention to those things you should be fine with your STL100-1.

    Posted via CB10
    01-31-15 11:24 AM
  6. Rito Kapfo's Avatar
    Guys if u have this problem...try using ur phone till it shutdown. remove the battery n kip it overnight...then charge it full n use....id tried this..it really work for stl 100-1


    Posted via CB10
    01-31-15 01:09 PM
  7. ehteshm12's Avatar
    Guys if u have this problem...try using ur phone till it shutdown. remove the battery n kip it overnight...then charge it full n use....id tried this..it really work for stl 100-1


    Posted via CB10
    I agree with you....it really works most of the time.....but it is not required to put it overnight....1 hour is enough for getting battery apart from phone....

    Posted via CB10
    01-31-15 02:04 PM
  8. Rito Kapfo's Avatar
    Owhh..grt..ty

    Posted via CB10
    01-31-15 03:13 PM
  9. fred1266's Avatar
    Currently having this issue as well

    Posted via CB10
    01-31-15 03:48 PM
  10. Rito Kapfo's Avatar
    Try that method


    Posted via CB10
    01-31-15 03:49 PM
  11. fred1266's Avatar
    Try that method


    Posted via CB10
    Thanks will try

    Posted via CB10
    01-31-15 04:01 PM
  12. Rito Kapfo's Avatar
    N.p!!

    Posted via CB10
    01-31-15 04:35 PM
  13. Sam Nawi's Avatar
    Does not have issue on my STL 100-4. Till red color indicator almost dead. Still alive untill shutdown itself

    Posted via CB10
    01-31-15 06:50 PM
  14. Vaibhav Arora1's Avatar
    Yes I too faced issue but like miracle it automatically fixed bt I'm in new bug my flash stop working when battery below 30

    Posted via CB10
    02-01-15 12:30 AM

Similar Threads

  1. Replies: 16
    Last Post: 02-02-15, 06:35 PM
  2. Help....battery has started draining really fast!
    By loreburne in forum BlackBerry Passport
    Replies: 11
    Last Post: 02-01-15, 11:38 AM
  3. Who will be the first US carrier to release 10.3.1?
    By athomas917 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 4
    Last Post: 01-31-15, 02:57 PM
  4. Why di i have a white circle with red star on my app?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 01-31-15, 02:28 PM
  5. On Google Now?
    By kraski in forum BlackBerry Passport
    Replies: 6
    Last Post: 01-31-15, 01:27 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD