1. sciack's Avatar
    Hello,

    I own a stl100-2 and after I have installed Os 10.0.10.116 (the leaked one) I do not have 4G as option in networks. I just can choose from 3g or 2g. Before I had. 99 and I could see also 4G.

    Help...

    Thanks


    Posted via CB10
    04-17-13 02:32 AM
  2. CDM76's Avatar
    It should now be called LTE. Is grouped with LTE/HSPA+
    04-17-13 02:34 AM
  3. sciack's Avatar
    Where is LTE?


    After OS 10.0.10.116 installation no 4G option-img_00000205.png

    Posted via CB10
    04-17-13 02:41 AM
  4. CDM76's Avatar
    Hmmm. For me it's on that screen. Wonder if the difference is a BlackBerry thing or a carrier thing. I have the stl100-3.

    After OS 10.0.10.116 installation no 4G option-img_00000503.png

    Posted via CB10
    Last edited by CDM76; 04-17-13 at 07:28 AM.
    04-17-13 03:07 AM
  5. sciack's Avatar
    Have you read the topic?

    I am talking about Os 10.0.10.116 not. 85. Of course it was there before with all other versions.


    Posted via CB10
    04-17-13 03:50 AM
  6. KimiRaiks's Avatar
    You could have downloaded an OS update for the Z10 model STL100-1. Model STL100-1 only supports 2G & 3G. Better wait for the official OS update release, than use a leaked one.
    04-17-13 04:48 AM
  7. souleyman's Avatar
    Hey,could u help with the OS update link for STL 100-1. Thanks

    Posted via CB10
    04-17-13 04:56 AM
  8. sciack's Avatar
    It was from user Ibfe https://mega.co.nz/#!d8lEBTpY!HftlGm..._dWiuZO6S671wE

    He said it was for stl100-2 / stl100-3

    ....



    Posted via CB10
    04-17-13 05:06 AM
  9. KimiRaiks's Avatar
    It was from user Ibfe https://mega.co.nz/#!d8lEBTpY!HftlGm..._dWiuZO6S671wE

    He said it was for stl100-2 / stl100-3

    ....



    Posted via CB10
    Well, considering you lost 4G/LTE on your Z10 means the update was not for your STL100-2.
    04-17-13 05:29 AM
  10. sciack's Avatar
    Yes. But it seemed other people updated stl100-2 using the same link. And nobody has reported this problem. So maybe we should say that this leaked Os is not for stl100-2. Just to save others from this.

    Posted via CB10
    04-17-13 05:42 AM
  11. TPsycho's Avatar
    Surely the fact that it is a leaked OS and you are installing it otherwise than as recommended for your hardware would suggest that it might not be optimised for your particular handset?

    Or are we turning into Elf and Safety culturites?

    Posted via CB10
    04-17-13 05:47 AM
  12. greggebhardt's Avatar
    Wrong update for your device/carrier
    04-17-13 05:48 AM
  13. sciack's Avatar
    But many people already did it. And nobody has noticed that there is no LTE on this Os? Strange...

    And AT&T has no LTE? More strange to me...

    Posted via CB10
    glenard likes this.
    04-17-13 05:50 AM
  14. RAUB's Avatar
    But many people already did it. And nobody has noticed that there is no LTE on this Os? Strange...

    And AT&T has no LTE? More strange to me...

    Posted via CB10
    It only depends on some networks. I have this option when using Vodafone UK sim but haven't with Megafon RU.

    EDIT: I quite forgot I'm also able to use LTE with Megafon but to switch it ON I should use Diagnostic Screens.

    Posted via CB10
    04-17-13 06:11 AM
  15. sciack's Avatar
    Uhmm... I see, so I will put back the .99 version...

    Posted via CB10
    04-17-13 07:44 AM
  16. akavbb's Avatar
    Hello,

    I own a stl100-2 and after I have installed Os 10.0.10.116 (the leaked one) I do not have 4G as option in networks. I just can choose from 3g or 2g. Before I had. 99 and I could see also 4G.

    Help...

    Thanks


    Posted via CB10
    Unlocked STL-100-2 here. No problem with selection.
    Of course Vodafone Greece is not providing since they haven't finished yet with the breeding of 4G plants.
    04-17-13 09:14 AM
  17. Hmah Badder's Avatar
    does z10 stl 001 support 4g
    10-27-15 04:10 PM
  18. thurask's Avatar
    does z10 stl 001 support 4g
    No, it does not support LTE.

    You could have Googled that instead of resurrecting a thread from 2013.

    Posted via CB10
    moegh and WanShark69 like this.
    10-27-15 04:21 PM
  19. vinokiss's Avatar
    Iam using blackberry z10 st100 -1 in that phone 4g is not working......I want to use 4g in that phone plz solve my problem


    ........

    Posted via CB10
    10-30-15 12:25 AM
  20. Uzi's Avatar
    Iam using blackberry z10 st100 -1 in that phone 4g is not working......I want to use 4g in that phone plz solve my problem


    ........

    Posted via CB10
    Hi STL100-1 doesn't have 4G unfortunately.
    10-30-15 12:38 AM
  21. vinokiss's Avatar
    It's any way to use some hardware in my phone to solve this problem....and connect 4g network

    Posted via CB10
    10-30-15 12:50 AM
  22. Uzi's Avatar
    It's any way to use some hardware in my phone to solve this problem....and connect 4g network

    Posted via CB10
    Yes put the phone in the box and go to nearest phone shop sell it and buy phone that support 4G in your country especially India and China using different 4G technology
    ppeters914 likes this.
    10-30-15 01:01 AM
  23. engr_cent's Avatar
    Yes put the phone in the box and go to nearest phone shop sell it and buy phone that support 4G in your country especially India and China using different 4G technology
    Nailed it!

    Post-it via CB10 on Z10 stl100-2
    10-30-15 04:56 AM

Similar Threads

  1. Z10 STL100-2 OS 10.0.10.116 Link
    By ifraser in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 5
    Last Post: 04-13-13, 09:14 AM
  2. After 10.0.10.99 update no WiFi connection!
    By spoettel in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 2
    Last Post: 03-20-13, 08:01 PM
  3. security wipe after OS 10
    By Ivan Renette in forum BlackBerry 10 Dev Devices
    Replies: 16
    Last Post: 02-05-13, 04:48 PM
  4. After OS Update Jum Error 545 and no manual OS update possible
    By sebotnic in forum BlackBerry Curve 8900
    Replies: 0
    Last Post: 08-06-11, 07:24 AM
  5. No Browser after OS install? Try this!
    By xesvuli420 in forum Storm OS Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 04-10-09, 10:19 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD