Sign up now for Disney+
  1. axmro's Avatar
    i have a blackberry classic and i did a security wipe on it and now every time i open the blackberry world app it just keeps loading. PLEASE HELP
    09-20-19 01:29 AM
  2. axmro's Avatar
    This is what I'm talking about.
    Attached Thumbnails Blackberry world app stuck on loading HELP-img_20190920_110416.png  
    09-20-19 07:06 AM
  3. conite's Avatar
    i have a blackberry classic and i did a security wipe on it and now every time i open the blackberry world app it just keeps loading. PLEASE HELP
    Maybe try an autoloader instead.

    Download to PC, unzip it, plug in your phone, and then run the autoloader. Your device will be wiped in the process.

    https://mega.nz/#!tVgyjDYS!ojnru-l0A...CIkAU1dIybpHK0
    09-20-19 07:31 AM
  4. axmro's Avatar
    Maybe try an autoloader instead.

    Download to PC, unzip it, plug in your phone, and then run the autoloader. Your device will be wiped in the process.

    https://mega.nz/#!tVgyjDYS!ojnru-l0A...CIkAU1dIybpHK0
    is there any way to do this on a mac because autoloader doesnt work on mac
    09-21-19 07:11 AM
  5. conite's Avatar
    is there any way to do this on a mac because autoloader doesnt work on mac
    Use Boot Camp and install Windows on your Mac.
    09-21-19 07:57 AM
  6. axmro's Avatar
    Use Boot Camp and install Windows on your Mac.
    I tried everything. I tried the autoloader on a Windows computer and it just restarted my phone. And then I tried to reload the os on bb link and it keeps telling me there's no connection to the Internet although there is. I tried performing a security wipe and still nothing.
    09-23-19 11:48 AM
  7. Ben xfg's Avatar
    I tried everything. I tried the autoloader on a Windows computer and it just restarted my phone. And then I tried to reload the os on bb link and it keeps telling me there's no connection to the Internet although there is. I tried performing a security wipe and still nothing.
    Do you have a device password set? If you do, you'll have to enter it into Command Prompt when it asks before it will actually run the autoloader.

    Posted via CB10
    09-23-19 11:56 AM
  8. conite's Avatar
    I tried everything. I tried the autoloader on a Windows computer and it just restarted my phone. And then I tried to reload the os on bb link and it keeps telling me there's no connection to the Internet although there is. I tried performing a security wipe and still nothing.
    Try this:

    Turn off phone and plug it in. Run autoloader. Turn on phone, and it should catch it.
    09-23-19 11:58 AM
  9. axmro's Avatar
    Do you have a device password set? If you do, you'll have to enter it into Command Prompt when it asks before it will actually run the autoloader.

    Posted via CB10
    No I don't have a password
    09-23-19 12:16 PM
  10. axmro's Avatar
    Try this:

    Turn off phone and plug it in. Run autoloader. Turn on phone, and it should catch it.
    Tried that. Just restarted the device
    09-23-19 12:17 PM
  11. conite's Avatar
    Tried that. Just restarted the device
    And the autoloader window is open the whole time?
    09-23-19 12:24 PM
  12. axmro's Avatar
    And the autoloader window is open the whole time?
    No after the device starts again the autoloader shuts down
    09-23-19 12:34 PM
  13. conite's Avatar
    No after the device starts again the autoloader shuts down
    Let's start again.

    Turn the device off and plug it in.

    Run the autoloader.

    Does the autoloader window stay open at that point?

    It should just stay that way forever if you don't do anything else.
    09-23-19 12:40 PM
  14. axmro's Avatar
    Let's start again.

    Turn the device off and plug it in.

    Run the autoloader.

    Does the autoloader window stay open at that point?

    It should just stay that way forever if you don't do anything else.
    ok so i just tried that and now im getting the message "failed to read trailer" and "failed to read main QCFM header" and then i get "error: failed to load image" and then the autoloader shuts down.
    09-23-19 01:13 PM
  15. conite's Avatar
    ok so i just tried that and now im getting the message "failed to read trailer" and "failed to read main QCFM header" and then i get "error: failed to load image" and then the autoloader shuts down.
    Sounds like a bad download of the autoloader.
    09-23-19 01:29 PM
  16. axmro's Avatar
    Sounds like a bad download of the autoloader.
    i downloaded the link you gave?? should i download it again from the same link and try again??
    09-23-19 01:31 PM
  17. conite's Avatar
    i downloaded the link you gave?? should i download it again from the same link and try again??
    Link is good.
    09-23-19 01:33 PM
  18. axmro's Avatar
    Link is good.
    yeah thats the version i used. what should i do now?
    09-23-19 01:35 PM
  19. conite's Avatar
    yeah thats the version i used. what should i do now?
    What I suggested.

    Then you should check the download against its hash:

    https://mega.nz/#!NMwBjCib!YT2AfhjnU...m79DLRy7BtURL4
    Last edited by conite; 09-23-19 at 02:07 PM.
    09-23-19 01:36 PM
  20. axmro's Avatar
    What I suggested.

    Then you should check the download against its hash:

    https://mega.nz/#!NMwBjCib!YT2AfhjnU...m79DLRy7BtURL4
    i tried it again and it reloaded the os but bb world still wasnt working. so i tried to go on airplane mode and open vpn and that fixed my issue.
    09-23-19 02:31 PM
  21. brookie229's Avatar
    i tried it again and it reloaded the os but bb world still wasnt working. so i tried to go on airplane mode and open vpn and that fixed my issue.
    Which country do you live in?
    09-23-19 04:42 PM

Similar Threads

  1. Replies: 76
    Last Post: 11-11-19, 09:35 AM
  2. Just an observation on many recent threads
    By dxvigne in forum BlackBerry KEYone
    Replies: 9
    Last Post: 09-20-19, 06:57 PM
  3. Whats App update failed on my Blackberry Classic
    By Ginny Tegner in forum Ask a Question
    Replies: 12
    Last Post: 09-20-19, 09:02 AM
  4. Power Center App question
    By bh7171 in forum BlackBerry KEYone
    Replies: 9
    Last Post: 09-19-19, 10:22 PM
  5. Silicone cover for BlackBerry Evolve?
    By cachibeto in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 09-19-19, 02:47 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD