1. dgs2403's Avatar
    Hi,
    I've a problem with an unlock 9630 tour with 5.0.0.230 firmware and Amaze gps ver. 5.0

    The problem is that it doesn't connect with gps like the gps doesn't work.I tried waiting more than 10 minutes but it is always red.

    The gps work with wisepilot,nav4all,maps,gmaps so it isn't broken.. Only issue is that it need many times to find satellites first time...

    Do you have some suggestion !?

    Thanks

    Daniele

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    12-16-09 10:50 AM
  2. detman101's Avatar
    Is your GPS on? Are you sure it's on? (activated in the options)
    Are you outside in full view of the sky?
    GPS doesn't work indoors....lol.

    =p
    Dm
    12-16-09 12:57 PM
  3. dgs2403's Avatar
    sure of all, the other gps work fine.

    thaks

    ciao

    Daniele
    12-16-09 04:39 PM
  4. detman101's Avatar
    Well, that's weird then. I wonder if there is some permissions error with the aMaze GPS application.

    Try going into Options->applications->then scroll to the aMaze app and hit the menu button-> choose "Edit Permissions"->set all of them to "ALLOW"->menu button->Save->try the app again.


    Dm
    12-16-09 05:22 PM
  5. bassfisher2021's Avatar
    have you downloaded the bbry specific app of amaze its makes the gps operate
    12-16-09 05:42 PM
  6. Xopher's Avatar
    Same thing here. I had it working with 4.7. I don't know if it stopped working with the switch to 5.0, but it doesn't work for me anymore, either.
    12-16-09 09:56 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD