03-29-10 08:46 PM
32 12
tools
  1. BigBadWulf's Avatar
    Nope, 4.6 will work perfectly with a 5.0 OS. That is quite bizarre.
    03-28-10 06:50 PM
  2. damedash15's Avatar
    Ya I have no idea anymore ha. Think I need to let my mind rest from this for awhile....
    03-28-10 06:56 PM
  3. damedash15's Avatar
    sounds kind of crazy, but I think it is my USB chord that is causing the problem. hooked up my printer and that worked, but has a different USB chord so I'm gonna invest in a different chord for my BB and hopefully that solves the problem.
    03-28-10 11:25 PM
  4. BigBadWulf's Avatar
    That is quite the possibility, and one I should have thought of. Make sure it's heavy.



    WAPers do it With A Passion
    If everyone spoke Wulfanese, they wouldn't need to click here for a translation.


    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    03-28-10 11:49 PM
  5. damedash15's Avatar
    Will do, thanks
    03-29-10 08:15 PM
  6. damedash15's Avatar
    How would I tell if it is "heavy" enough to be able to sync and not just charge? I read up on the cable I have now and its a Rocketfish mini with the micro adapter and I guess they are only good enough to get the charging done, just so you guys know for future references....
    03-29-10 08:42 PM
  7. BigBadWulf's Avatar
    An official blackberry cable is best, but most should be fine. I take it the cord on yours was skinny. My BB cable is about a 1/4 diameter.



    WAPers do it With A Passion
    If everyone spoke Wulfanese, they wouldn't need to click here for a translation.


    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    03-29-10 08:46 PM
32 12
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD