1. cgoldstein's Avatar
    Anyone else having a problem with the loud profile igorning what volume set for e-mail.
    07-18-09 01:56 PM
  2. bucknasty's Avatar
    Anyone else having a problem with the loud profile igorning what volume set for e-mail.
    RIM broke them all with the TOUR.

    Search Crackberry.com blogs for answer. In short you have to create totally new profiles if you want them to have independent sound/vibrate or ringtones. Customizing the built-in profiles won't work as it did with the 1,000 previous versions of the OS. The same setting applies to them all.
    07-18-09 02:26 PM
  3. allen2oo3#CB's Avatar
    i thought i was the only one. glad im not crazy. cant believe they changed this
    07-18-09 02:47 PM
  4. roleff's Avatar
    I found the same problem. Is there a way to delete the default sound profiles so you don't have a list of 10 profiles?
    07-19-09 11:44 AM
  5. dwinner1's Avatar
    great news thanks for the heads up now i can fix that prob!!!
    07-19-09 11:54 AM
  6. cgoldstein's Avatar
    I found that the normal profile does not have this issue

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    07-22-09 12:26 PM
  7. Chief7's Avatar
    I found that the normal profile does not have this issue

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    Likewise, here... and if you use VibRing I simply use the normal profile and modified the ring profile with NO vibrate. Now I get vib and ring together like I did on the Curve.
    07-22-09 02:02 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD