1. ckesten's Avatar
    Hello
    Took me 12 minutes to finally get to the new post section of this forum.
    I used opera. Been using it before on my curve. My curve was 100 times faster than the tours internet. Bb browser not much better.

    Is this happening to anyone else? Any settings I should change? Each page takes 1-3 mins to load.

    I'm in new york. Primarily NYC so reception isn't a problem.

    Any ideas?

    Thanks!
    07-16-09 10:26 PM
  2. GodModeOn's Avatar
    Disable JavaScript?
    07-16-09 10:27 PM
  3. mjbesen310's Avatar
    Hello
    Took me 12 minutes to finally get to the new post section of this forum.
    I used opera. Been using it before on my curve. My curve was 100 times faster than the tours internet. Bb browser not much better.

    Is this happening to anyone else? Any settings I should change? Each page takes 1-3 mins to load.

    I'm in new york. Primarily NYC so reception isn't a problem.

    Any ideas?

    Thanks!
    I noticed your post doesnt say its been posted with your phone..that means your loading up the whole html page which isnt good which takes forever.... you need to download the mobile verizon m.crackberry.com
    07-16-09 10:29 PM
  4. KeithF40's Avatar
    clean cookies nad cache and everything

    do a battery pull

    other than that idk, might have a defective unit, just bring it back

    do a speed test and post results and see what ppl say
    07-16-09 10:31 PM
  5. ckesten's Avatar
    Crackberry was just an example... this happens on every site... i cleaned cashe and everything... no difference... ive also notice ive dropped a few calls which NEVER happens with verizon.
    07-17-09 10:40 AM
  6. theninemilly's Avatar
    mine is really fast! Fastest blackberry browser ever!
    07-17-09 10:55 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD