1. gettinthere's Avatar
    I've searched and can't find my answer.

    I unloaded .230 and now my VZNav won't work. I have the icon but its not usable and when I try to redownload the program, it won't download. I get a page full of code. Everything else downloaded/reinstalled/works fine. Any ideas? I've tried battery pulls, unloading and older backup file..... Nothing works.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    10-30-09 05:56 AM
  2. thevillageidiot's Avatar
    Run apploader again and reinstall it on your phone. If you don't want to do that find the vznav cod and install it with crackutil or something

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    10-30-09 07:40 AM
  3. DarkPhoenix's Avatar
    There is a work around to get the navi going on an Unofficial 5.0 Tour. It involves loading the app for a Samsung phone instead of a crackberry.

    I am not sure where exactly it is, but a search may help.
    10-30-09 07:55 AM
  4. thevillageidiot's Avatar
    I have .230 and use VZ Nav just fine, you dont need a work around for it. The OP just simply needs to reinstall it.
    10-30-09 08:19 AM
  5. gettinthere's Avatar
    Forgot to mention that I tried to reload it too. Same thing. I'll try to find the .cod. Thanks.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    10-30-09 08:29 AM
  6. thevillageidiot's Avatar
    Delete VZ nav off your phone through options- applications. Then plug phone in. Run DM. Open application loader. Click the browse button. Go to the .230 folder. Go to java and find VZNavigator.alx.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    10-30-09 08:55 AM
  7. gettinthere's Avatar
    That's the next step.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    10-30-09 09:33 AM
  8. gettinthere's Avatar
    Still won't load, so I went back to an older version on VZNav for now while I mess with it.
    10-30-09 10:18 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD