1. AndrewMcHorney's Avatar
    I have a very interesting problem. If I click on the browser button it flashes to show it has been pressed. It does nothing. I then cannot run anything on the phone until I press the lock key and the the lock key to unlock the phone. All the other applications on the phone work normally.

    What can I do to restore the browser to full functionality?
    02-03-11 03:48 PM
  2. shansmi's Avatar
    What browser button? Are you calling the icon a button where you either touch it or select it via the trakpad? I am assuming you have sent service books? Do you have the BB icon next to the 3G or WiFi meter? Have you tried a battery pull?
    Last edited by shansmi; 02-03-11 at 06:24 PM.
    02-03-11 06:19 PM
  3. AndrewMcHorney's Avatar
    I am referring to the browser button on the touch screen that brings up the internet browser. I have not done a battery pull yet.

    Andrew
    02-03-11 06:21 PM
  4. shansmi's Avatar
    And the other questions?
    02-03-11 06:24 PM
  5. AndrewMcHorney's Avatar
    Yes I have the BB icon to the right of the 3G and to the left of the meter.
    02-03-11 06:31 PM
  6. pbflash's Avatar
    Try a soft rest (ALT+Right Shift+DELETE) and then see if the browser icon works.
    02-03-11 06:42 PM
  7. MacTxGirl's Avatar
    Happens to me every once in a while. Soft battery pull works every time.

    Minor bug but doesn't really bother me any.
    02-03-11 10:21 PM
  8. litha's Avatar
    It is a nice sharing.........
    02-04-11 05:27 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD