09-28-11 06:23 PM
79 1234
tools
  1. Lexion's Avatar
    Thanks a lot..

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    01-27-11 02:21 AM
  2. AxKxB's Avatar
    25+ WALLPAPER PACK NOW AVAILABLE FOR DOWNLOAD


    +


    01-28-11 02:18 PM
  3. anon2100101's Avatar
    Very lovely....and romantic (sounds gay- but nevertheless IT IS lovely) :-)

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    01-28-11 03:42 PM
  4. AxKxB's Avatar
    Very lovely....and romantic (sounds gay- but nevertheless IT IS lovely) :-)

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    with valentines round the corner...such 'gimmickery' is essential!!
    01-28-11 03:51 PM
  5. AxKxB's Avatar
    Version 1.0.2
    01-30-11 06:11 AM
  6. anon2100101's Avatar
    No update but a "small reminder"... :-)
    01-31-11 07:40 AM
  7. AxKxB's Avatar
    No update but a "small reminder"... :-)
    Thank You!
    01-31-11 03:42 PM
  8. AxKxB's Avatar
    On Sale Now For $3.99 till 14 Feb
    02-11-11 09:48 AM
  9. julioangelortiz's Avatar
    Anyone having a problem with using Universal Search after the latest update? I type in my search but no icons appear to search with. If I switch to T-Black, I do not have this issue. Running OS 6.0.0.450.
    02-11-11 01:05 PM
  10. AxKxB's Avatar
    Anyone having a problem with using Universal Search after the latest update? I type in my search but no icons appear to search with. If I switch to T-Black, I do not have this issue. Running OS 6.0.0.450.
    ?!??!???!?!??!???!?!?
    02-11-11 02:29 PM
  11. julioangelortiz's Avatar
    ?!??!???!?!??!???!?!?
    OK, let me try this again and explain it a little better.

    When I have Play as my theme, and I use Universal Search, *no* results are returned. It's just blank. It's similar to the issue described here:

    No Universal search results TBbeta2 - BlackBerry Support Community Forums

    T-Black doesn't have this issue but I find that Play 1.02 does (1.01 didn't).

    EDITED ADD: Also found this link apparently related to my issue: Universal Search | Theme Builder Tutorials | Forums | Blackberry Theme Lab | Be The Scientist
    Last edited by julioangelortiz; 02-12-11 at 11:38 PM.
    02-12-11 11:32 PM
  12. AxKxB's Avatar
    That IS most presumably a Beta2 Bug, i created a theme for the 9700 (OS6 UI) using the new TB and that was giving this same problem too..!
    Last edited by akbarmecha; 02-13-11 at 06:04 AM.
    02-13-11 06:02 AM
  13. julioangelortiz's Avatar
    That IS most presumably a Beta2 Bug, i created a theme for the 9700 (OS6 UI) using the new TB and that was giving this same problem too..!
    So any chance this can be fixed (per the second link in my post)? Or can I have version 1.01 back? I use Universal Search all the time, so Play with this bug is a dealbreaker for me.
    02-13-11 11:14 AM
  14. AxKxB's Avatar
    So any chance this can be fixed (per the second link in my post)? Or can I have version 1.01 back? I use Universal Search all the time, so Play with this bug is a dealbreaker for me.
    Its originally been made with the beta2.
    02-13-11 01:40 PM
  15. julioangelortiz's Avatar
    OK, so can I get 1.01 back where I didn't have this problem?
    02-13-11 01:47 PM
  16. NoahFecks's Avatar
    Need to move the BIS indicator logo to where it belongs next to the WiFi indicator:


    02-14-11 09:15 PM
  17. AxKxB's Avatar
    Need to move the BIS indicator logo to where it belongs next to the WiFi indicator:
    OK, so can I get 1.01 back where I didn't have this problem?
    Will update the theme and get back
    02-15-11 01:27 AM
  18. anon2100101's Avatar
    Reminder!!!! :-)
    02-16-11 05:43 AM
  19. julioangelortiz's Avatar
    Reminder!!!! :-)
    Seconded.
    02-16-11 03:01 PM
  20. AxKxB's Avatar
    Seconded.
    .........Yup!!
    02-17-11 01:33 AM
  21. NoahFecks's Avatar
    Any idea on an update fixing the BIS indicator?
    02-19-11 04:24 PM
  22. julioangelortiz's Avatar
    Almost a month and no update?
    03-12-11 09:39 PM
  23. AxKxB's Avatar
    Almost a month and no update?
    Should be out by tonite Thank you for your patience!
    03-14-11 02:57 AM
  24. AxKxB's Avatar
    >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>please provide feedback>>>>>>>>thank you
    julioangelortiz likes this.
    03-14-11 04:32 PM
  25. julioangelortiz's Avatar
    Looking and working great. Thanks for the update!
    03-14-11 05:48 PM
79 1234
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD