1. tom1l21's Avatar
    I am trying to help someone out with a theme they downloaded and for some reason, it is not showing up in the options/themes. Here is some information about this issue:

    -downloaded the 4.3 version of the theme since they have OS 4.3 on their curve
    -never removed any of the default themes (never altered their filesystem with programs such as crackutil or jlgui)
    -did a battery pull after it said successfully installed. Still didn't show up so they uninstalled, did battery pull, reinstalled, did battery pull and still no luck
    -set the permissions to allow on the theme
    -is using a BIS, not a BES which could restrict it from showing up.

    I'm kind of lost as to what else could be causing it to not show up. Any suggestions? Thanks!
    04-29-09 01:23 AM
  2. tom1l21's Avatar
    I feel like i covered any of the possible issues, are there any other things that might cause the theme to not show up?
    04-30-09 11:41 PM
  3. mgdotnet's Avatar
    Contact the developer

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    05-01-09 09:45 AM
  4. tom1l21's Avatar
    Contact the developer

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    LOL I am the developer. Don't know what else would cause it not to load.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    05-01-09 09:48 AM
  5. mgdotnet's Avatar
    Was it done over ota?
    Are all cod files uploaded along with the jad file? Did you include the hlaccess (or something like that) file?

    When u made the theme, did you pick custom?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    05-01-09 09:52 AM
  6. tom1l21's Avatar
    Its definitely not a theme issue because I've had a ton of people load it without any issues. Its definitely this persons blackberry just not sure what it is.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    05-01-09 09:57 AM
  7. mgdotnet's Avatar
    Tell them to get an iphone.

    Have them save their data on the computer. Delete everything, install the theme. See if it loads. Just an option. Other than that, no idea.

    Good luck

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    05-01-09 10:00 AM
  8. tom1l21's Avatar
    Its only available OTA. Weird, I don't get why it won't work. I'll keep digging.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    05-01-09 10:13 AM
  9. mgdotnet's Avatar
    Make an alx for them. Odds r that won't work either.

    On their phone, have them hit #lglg. Delete the log by pressing the menu button (bb logo).

    Go into applications in options. Delete the theme if its there.

    Do a battery pull.

    Install the theme. See if that works.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    05-01-09 10:18 AM
  10. thomas boy's Avatar
    I try to download. Themes on my pearl 8130 can you help me. Think you. Z man. You can tell. What do
    05-14-09 01:37 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD