<a href="http://bbmobile.me/CBKEY2BLtopic?utm_source=cb&amp;utm_medium=topicblock&amp;utm_campaign=navigation" target="_blank">Shop BlackBerry KEY2</a>
11-12-09 10:14 PM
136 1234 ...
tools
  1. Msmari's Avatar
    MsMari, I'm glad U got it figured out. Didn't want to see another link.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    Trust me I was keeping my fingers crossed. I did not want to look like a dummy!!
    07-28-08 10:06 AM
  2. chaz_cb's Avatar
    Sorry kfrey, it worked for me -


    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    07-28-08 10:15 AM
  3. kfrey's Avatar
    ok thanks Chaz
    07-28-08 10:16 AM
  4. kfrey's Avatar
    Ok let see if this works. I sent a new pick to photobucket then got the link from the email it sent me back.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com


    ok so it did not work, now I'm getting frustrated wish i never knew about this now. im going to spend all day trying to get it to work
    Last edited by kfrey; 07-28-08 at 10:33 AM.
    07-28-08 10:29 AM
  5. ScandaLeX's Avatar
    I logged into m.photobucket.com from BB and everything is so tiny; can barely see images and no links to post images. I've only ever just used PB to upload pics too.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    07-28-08 10:44 AM
  6. 1Kool guy's Avatar



    Also, when you mentioned about the E-mail address in our Photobucket Account 0ptions, were you referring to the mobile upload address? That's the E-mail we use to send our BB photos to huh? I thought I'd ask just in case this helps out anybody else.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    07-28-08 11:01 AM
  7. chaz_cb's Avatar
    Also, when you mentioned about the E-mail address in our Photobucket Account 0ptions, were you referring to the mobile upload address? That's the E-mail we use to send our BB photos to huh? I thought I'd ask just in case this helps out anybody else.
    Correct - it should be your username.xxxxx@uploads.photobucket.com
    07-28-08 11:03 AM
  8. Hazysky's Avatar


    Just testing to see if this works, am new to Photobucket!

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    07-28-08 11:03 AM
  9. Hazysky's Avatar
    Yay!

    Thanks Chaz.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    07-28-08 11:04 AM
  10. chaz_cb's Avatar
    Giant's causeway, right Hazy? Great pic.
    07-28-08 11:06 AM
  11. kfrey's Avatar
    Windows-1252BY3RhYmVycnkuanBn.jpg - Image - Photobucket - Video and Image Hosting

    Windows-1252BY3RhYmVycnkuanBn.jpg - Image - Photobucket - Video and Image Hosting

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    ok the links work but if i put [IMG] and [/IMG] in it will not display the pics... one think i noticed it that the link the send be back via email is http://s40.photob with "s" before the 40 and the link from the web site has an "i" not "s" before the 40
    Last edited by kfrey; 07-28-08 at 11:28 AM.
    07-28-08 11:23 AM
  12. 1Kool guy's Avatar
    Kool! Way to Go Chaz! Yeah I thought I'd ask just to be sure. And also thanks for providing that Terrific example that you posted there in you're answer. That was totally Kool! Waaaayy Ko0o0oL!
    07-28-08 11:24 AM
  13. Hazysky's Avatar
    Yep, Giants causeway.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    07-28-08 11:28 AM
  14. 1Kool guy's Avatar
    I think Kfrey may need some assistance Chaz.
    07-28-08 11:36 AM
  15. kfrey's Avatar
    I think Kfrey may need some assistance Chaz.
    Chaz has been trying to help. i dont know why it not working its something weird. im getting a little pi$$ed. i wonder if i should delete photobucket and start a new one
    07-28-08 11:39 AM
  16. chaz_cb's Avatar
    ok the links work but if i put [IMG] and [/IMG] in it will not display the pics... one think i noticed it that the link the send be back via email is http://s40.photob with "s" before the 40 and the link from the web site has an "i" not "s" before the 40
    Try following the instructions that Amazinglygraceless posted here -
    http://forums.crackberry.com/f2/post...02/index3.html
    07-28-08 11:40 AM
  17. detman101's Avatar
    Awesome, gotta test this out!!


    Dm
    07-28-08 11:50 AM
  18. kfrey's Avatar
    i tried that my link is fine. if i post it with out the "IMG" the link will show up if i put [IMG] before the link and [/IMG] after the link it will not display the pic
    07-28-08 11:51 AM
  19. chaz_cb's Avatar
    i tried that my link is fine. if i post it with out the "IMG" the link will show up if i put [IMG] before the link and [/IMG] after the link it will not display the pic
    You did this part too?

    htt p://s336.photobucket.com/albums/n347/rose6446/?action=view&current=Windows-1252BTWUuanBn.jpg




    Rose, that is the link from your first post. Before trying to post
    it put in the [IMG] in front and [/IMG] at the end AND edit out the part I
    marked in bold, including the = before Windows
    07-28-08 12:00 PM
  20. bmcclure937's Avatar
    Nice guide Chaz!!
    07-28-08 12:01 PM
  21. ScandaLeX's Avatar
    Ok. I'm catching all kinds of h3ll. Login to PB. Using BB browser, everything is tiny and I have the oldest image first so I have to keep clicking next page to get to the last image. I made it to page 5 with 17 more to go. That route was so tedious, I stopped.


    Using Opera, the images r a little bigger but still just as many pages to reach the end. Also, no img links at all.


    I used m.photobucket.com and photobucket/mobile- although the site says use the first one.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    07-28-08 12:39 PM
  22. 1Kool guy's Avatar


    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    07-28-08 01:24 PM
  23. kfrey's Avatar
    You did this part too?

    htt p://s336.photobucket.com/albums/n347/rose6446/?action=view&current=Windows-1252BTWUuanBn.jpg




    Rose, that is the link from your first post. Before trying to post
    it put in the [IMG] in front and [/IMG] at the end AND edit out the part I
    marked in bold, including the = before Windows

    Ok chaz id i use the link photobucket sent me and i take out the one part you said then it works. sorry when i read it before i thought it meant to make sure it was in the link. to much thinking not enough reading. at least i found a way to work around my issue. I still can grab the link from photobucket and post it.
    07-28-08 01:30 PM
  24. chaz_cb's Avatar
    I suppose it could be your browser settings. Mine are set like this -

    General Properties:


    Browser Config:
    07-28-08 01:38 PM
  25. kfrey's Avatar
    mine is set the same weird thing is in photobucket i can highlight the ad's and everything else just not my pics
    07-28-08 01:53 PM
136 1234 ...
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD