1. orangetx's Avatar
    whats good ppl. tell me this, when you open up plazmic, 4.2 or 4.5 do it take for ever in a day to load? i timed mine, it takes 4 min to load the whole application, and it takes an additional 10min to load a theme. and thats a new theme or one i already made.
    im running vista, my pc is over par on performance. so whats up??
    just seeing if any other have issues with this.
    07-22-08 08:53 PM
  2. risingsun124's Avatar
    I'm in completely with loading a theme I created in 27 seconds... I'd say somethings wrong... I completely exit in 11 seconds... Just timed it right now...

    BTW I'm on XP and my computer is slow and old...
    Last edited by Risingsun124; 07-22-08 at 09:16 PM.
    07-22-08 09:13 PM
  3. orangetx's Avatar
    wow, that hurt my feelings! maybe its vista...hope someone who run vista see this. and comment.
    yes risingsun124, i envy your slow old xp computer! 27sec?! wow...
    07-22-08 09:52 PM
  4. Kronk's Avatar
    Yeah, mine generally doesn't take but a few seconds to load up.
    07-22-08 09:54 PM
  5. bmcclure937's Avatar
    I am on a Mac, running XP on a virtual machine... Windows XP SP3. I have not gotten into theme making, but just messing around with Plazmic.

    The application takes under 30 seconds to both open and close.
    07-22-08 09:58 PM
  6. steveninstl's Avatar
    I'm on Vista 64 bit..and it takes 5.8 seconds to load...4.3 seconds to load a theme..and hardly any time to exit...

    I think you had a bad install. delete and try again...
    07-22-08 10:24 PM
  7. risingsun124's Avatar
    Or a battery pull... (I know this was unnecessary)
    07-22-08 10:31 PM
  8. orangetx's Avatar
    ok about to uninstall everything and run it again!
    07-22-08 10:43 PM
  9. Bodyart's Avatar
    I''m on XP and mine takes a few minutes to load as well. And FOREVER for the sim. to load, which never actually shows the theme I'm making. ????
    07-23-08 01:13 AM
  10. risingsun124's Avatar
    Hey Orange, did you get it reinstalled?
    07-23-08 12:47 PM
  11. design.junkie's Avatar
    I'm running Vista and I just timed it - 2 minutes 20 seconds to load. I've noticed lately that its really slow, but it's not just 4.5 (for me). The previous release was taking a long time to load lately, too.
    08-02-08 11:08 AM
  12. Fubarberry89's Avatar
    I run Windows Server 2008 (with vista features) with VMware parallels on my brand new iMac, and plazmic runs perfectly
    08-02-08 11:33 AM
  13. jdwx's Avatar
    XP Service pack 3.

    About 5-6 seconds to load.
    08-02-08 02:08 PM
  14. orangetx's Avatar
    man, im still having issues with the load! i have uninstalled about 4 times, and nothing seem to work. maybe its all the other programs im running:
    photoshop
    dreamweaver
    flash
    idesign
    all CS3...any ideals???
    oh and NOT at the same time. well, photoshop stay open 24-7, but they all run smoothly open just fine...
    08-02-08 09:28 PM
  15. arcor's Avatar
    vista 64 -
    both plazmics 4.2 and 4.5
    2 to 3 seconds to open
    3 to 5 seconds to open a theme

    hope this helps.
    08-03-08 11:10 PM
  16. steveninstl's Avatar
    here's the $1,000,000 question...

    How many fonts do you have loaded on your pc? The more fonts you have..the sloooooower Themebuilder will run. I have about 1000 fonts on my system and its running flawlessly...






    man, im still having issues with the load! i have uninstalled about 4 times, and nothing seem to work. maybe its all the other programs im running:
    photoshop
    dreamweaver
    flash
    idesign
    all CS3...any ideals???
    oh and NOT at the same time. well, photoshop stay open 24-7, but they all run smoothly open just fine...
    08-03-08 11:26 PM
  17. orangetx's Avatar
    here's the $1,000,000 question...

    How many fonts do you have loaded on your pc? The more fonts you have..the sloooooower Themebuilder will run. I have about 1000 fonts on my system and its running flawlessly...
    fonts???? wow...i have over 3,000 fonts loaded. im a graphic designer lol, i need my fonts!!!!! you know i never thought about that...good looking out steven. very good...
    08-04-08 11:06 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD