1. tracey616's Avatar
    If you are to go to this website how long does it take to open the page....then if you were to go to the login page how long does that take to load? Can you login in eassily? I can't. It takes at least 5 minutes or more to load and then I can't even click the fields to login. I try using my finger and the cursor mode. I have found it impossible. I can click on things in Facebook and it will take me places...What could I be doing wrong? What should my internet settings be? I have pulled the battery and that didn't make a difference. This is so frustrating. All pages take so long to load also. Should I disable something like JavaScript unclick other things under browser configuration? What about browser identification....general properties?
    11-29-08 06:46 PM
  2. SarahBara9196's Avatar
    Sometimes when I'm trying to log into something like a bank website I can enter the info but then I can't click on the enter button to submit my info. Even when I try to select it with the cursor mode it won't work or it turns to the zoom in or out wand and won't let me enter.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    11-29-08 06:49 PM
  3. tracey616's Avatar
    Yes, exactly...it also zooms instead.
    11-29-08 06:51 PM
  4. jokerls240's Avatar
    The BlackBerry browser isn't the best for most standard, non-wap, sites. Going to crackberry.com in it takes forever to load, but wap.crackberry.com is much quicker.

    For the Enter or Sign In (etc) buttons on pages, try enabling Javascript in the browser options.
    11-29-08 06:52 PM
  5. jokerls240's Avatar
    Yes, exactly...it also zooms instead.
    Zoom happens a lot to me, too. We can only hope it will be fixed in the next OS update. Other BB models don't have the zoom problem.
    11-29-08 06:53 PM
  6. Frugal's Avatar
    The BlackBerry browser isn't the best for most standard, non-wap, sites. Going to crackberry.com in it takes forever to load, but wap.crackberry.com is much quicker.

    For the Enter or Sign In (etc) buttons on pages, try enabling Javascript in the browser options.
    I couldn't "click" the "Log In" button on web sites either. Enabling Javascript in the browser options worked. But, when I got through to the site; it must have been a "non-wap" site,....whatever that is... it was a mess.

    Thanks for the tip, jokerls240.
    03-05-09 02:52 PM
  7. Squeegee's Avatar
    Try using a different browser maybe? I've been using Opera Mini and even tho it drove me nuts at first, I love it now. Its touch sensitive so links and such don't need to be clicked

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    03-05-09 03:54 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD