1. jwonchalk's Avatar
    Just got my storm and when i installed visual voice mail now it says that i have 1 voice mail and there is non to be found how do i get that thing off there its burning my eyes
    03-23-09 10:25 PM
  2. esmcblurm3's Avatar
    haha, I had the same problem. I couldn't do anything about it to remove it manually. Just hope an OS update comes out soon, that's the only mine deleted
    03-23-09 10:30 PM
  3. bully83's Avatar
    I was talking to a rep earlier today about the same problem, I know she was getting tight at the fact we went thru 5-6 different steps to eradicating the problem..and its still there haunting me
    03-23-09 10:32 PM
  4. TL_33's Avatar
    not sure if this works with visual vm. but with basic vm, if you have the indicator stuck and there are no new messages, what you can do is call your number leave a voicemail and mark it urgent, then call it again and leave a normal voicemail. Go in and delete both and the icon should go away
    03-23-09 10:32 PM
  5. icancn2u's Avatar
    It is my understanding that there is conflict with your os and vvm. Other models have had the same issue until a new OS was released
    03-23-09 10:35 PM
  6. jwonchalk's Avatar
    im going to try this now i hope it works
    03-23-09 10:40 PM
  7. jwonchalk's Avatar
    nope that ******* is still there
    03-23-09 10:43 PM
  8. nc.breezygirl's Avatar
    I have the same thing with a message indicator on email. I was told by VZW to do a hard reset to get rid of it.
    03-23-09 11:22 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD