1. Tiguere's Avatar
    my ear is bleeding thanks to the robotic voice built in .713.

    i thought i could be able to bear with it until the next leak but today i just had it.

    i have no choice to go back to .517 since i wont touch .607 with a 10ft pole.
    07-13-10 03:41 PM
  2. dkingsf's Avatar
    my ear is bleeding thanks to the robotic voice built in .713.

    i thought i could be able to bear with it until the next leak but today i just had it.

    i have no choice to go back to .517 since i wont touch .607 with a 10ft pole.
    Try Lyricydal or OOAK's hybrids based off the 713. They work great.
    07-13-10 03:48 PM
  3. BIG CAT 7's Avatar
    Try a wipe and reinstall with a Hybrid. I did that and mine is gone......
    07-13-10 03:51 PM
  4. Tiguere's Avatar
    some people are stiull getting the robotic voice with the hybrid.
    Last edited by Tiguere; 07-13-10 at 04:01 PM.
    07-13-10 03:54 PM
  5. JetJock79's Avatar
    What is the robotic voice? I've een hearing that about the new version,.....but what do you guys mean by that? Sorry such a newb question....but I'm still on .320 because I didn't want to keep having the problems everyone else was having....and I thought waiting a bit until something more stable came out would be the better choice for me.
    07-13-10 04:14 PM
  6. blackberry3030's Avatar
    Do a wipe and reinstall
    07-13-10 04:15 PM
  7. Krypto's Avatar
    What is the robotic voice? I've een hearing that about the new version,.....but what do you guys mean by that? Sorry such a newb question....but I'm still on .320 because I didn't want to keep having the problems everyone else was having....and I thought waiting a bit until something more stable came out would be the better choice for me.
    The "robotic voice" occurs when both people speak at the same time. The phone seems to have difficulties taking the signal from the other caller and your voice and then creates a robotic sound making it difficult to understand the other caller. Of course a polite solution is to only have one person speaking at a time, but some of us can't work with that.

    I also experienced the robotic sounds after upgrading to a hybrid. Interestingly though, I also experienced it with .320, so I've gone to .517 to test things and see if I notice it with. .517 as well.
    07-13-10 04:42 PM
  8. JoelTruckerDude's Avatar
    I've been using .517 based hybrids for awhile now and have never experienced the "robotic voice", must be something with the .713 radio.
    07-13-10 05:24 PM
  9. joe_fresh's Avatar
    I've been using .517 based hybrids for awhile now and have never experienced the "robotic voice", must be something with the .713 radio.
    nope i have never had that happen to me. i have had no issues with .713. no dropped calls, battery drain, sticky screen... the os is fine on my phone
    07-13-10 06:07 PM
  10. Mr. Orange 645's Avatar
    Yup I've experienced the robot voice on .713 but only through the handset speaker not through my bluetooth.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    07-13-10 11:32 PM
  11. Jaji_vzw8330's Avatar
    Oh so that's what that is. I've experienced it on the official .713 but only twice. Both times I was talking to people with AT&T so naturally I thought the problem was on their end lol. Oh well, like I said it's only happened twice and very briefly. I can live with that. Switching OSs is not fun for me for some reason.
    07-14-10 12:09 AM
  12. hmv13's Avatar
    For a while there I thought Megatron was interferring with my signal, I'm glad I now know that robots arent secretly tapping into my signal telling me what to do....or are they? I too am running .713.
    07-14-10 01:00 PM
  13. pcgizmo#IM's Avatar
    my ear is bleeding thanks to the robotic voice built in .713.

    i thought i could be able to bear with it until the next leak but today i just had it.

    i have no choice to go back to .517 since i wont touch .607 with a 10ft pole.
    Sounds like 713 is another loser S2 OS. Glad I didn't waste any time trying it out!
    07-14-10 06:43 PM
  14. jgreen1tc's Avatar
    I had it once on 713 while talking to my dad (iPhone, AT&T) but when he dropped the call (go figure) it wasn't happening afterwards. And it hasn't happened since. I thought it was his fault.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    07-14-10 06:46 PM
  15. Jake Storm's Avatar
    Running .713
    I've never heard the robot.
    07-14-10 08:56 PM
  16. Tiguere's Avatar
    Call a friend and speak while he is speaking. Yes I know people shouldn't talk over each other but the static sound when it happens is unbearable.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    07-15-10 04:21 PM
  17. joe_fresh's Avatar
    Call a friend and speak while he is speaking. Yes I know people shouldn't talk over each other but the static sound when it happens is unbearable.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    i have not heard it and i am on multiple conference calls daily,, so .. its you
    07-15-10 05:57 PM
  18. ceb1's Avatar
    went from the .713 back to the .607 not a problem NOW..... OR SAY YET...
    07-15-10 07:10 PM
  19. jgreen1tc's Avatar
    i have not heard it and i am on multiple conference calls daily,, so .. its you
    Yea its definitely him. Maybe he should stop calling T-Pain...

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    07-17-10 02:21 AM
  20. Ayrow's Avatar
    I went back to 517 today as well. I just couldn't take it any longer.
    Sure, it started out great, but after a solid month of little issues, I had to go back.

    07-17-10 03:22 AM
  21. corymcnutt's Avatar
    some people are stiull getting the robotic voice with the hybrid.
    True, but most people seem not to be having that issue with a Hybrid. Mine works great with OOAK.
    07-17-10 09:44 AM
  22. leanneleg's Avatar
    I went back last night as well. I have been running different .713 hybrids since they first came out and cannot handle the robotic sound any more. Hopefully there will be a new leak that comes out that addresses the issue..
    07-17-10 10:51 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD