1. Coolcicada's Avatar
    Hi,

    I just upgraded to .90, everything is working much better than it was in .76 except for my SMS.

    First time I restarted, I could only receive text messages.
    After a battery pull, I could only send text messages.
    Third Time, I'm receiving again but not sending.

    AFTER LEAVING THE BATTERY OUT FOR QUITE A BIT, PROBLEM IS FIXED.

    POSSIBLY BECAUSE I TURNED THE SOUND SETTING BACK FROM VIBRATE TO NORMAL?

    I dont know what is wrong, Anyone else having this problem?

    Thanks, John.
    Last edited by Coolcicada; 01-22-09 at 04:26 PM.
    01-22-09 03:53 PM
  2. Coolcicada's Avatar
    Other than that,

    -Much Faster.
    -I am loving the full keyboard when in portrait mode, even tho it is so small.
    -Camera is great. Bar at the bottom is translucent now, so you can see the bottom of the picture.
    -Calls Work Great.
    -E-mailing works, Facebook Works, MSN should be working.


    Noted Glitches:

    -When making a call, My Number is jammed together.
    -Nothing else as of yet...
    Last edited by Coolcicada; 01-22-09 at 04:12 PM.
    01-22-09 03:56 PM
  3. Coolcicada's Avatar
    No one else experiencing this problem?

    Should I call Telus?
    01-22-09 04:21 PM
  4. JRSCCivic98's Avatar
    Yeah, there you go... call Telus about a problem you're having with your phone while running a BETA OS.

    That's like shooting someone and calling the cops to ask them what you should do to cover it up? WTF? lol
    01-22-09 04:29 PM
  5. Coolcicada's Avatar
    Yeah, there you go... call Telus about a problem you're having with your phone while running a BETA OS.

    That's like shooting someone and calling the cops to ask them what you should do to cover it up? WTF? lol
    Oi, Sorry. I think its fixed now though. That was funny..
    01-22-09 04:31 PM
  6. Typhe's Avatar
    Coolcicada, what did you do to fix? I'm having the same cursed problem.
    01-30-09 10:59 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD