02-27-09 09:09 AM
34 12
tools
  1. RobBeane#AC's Avatar
    How is .109 working for you? any problems updating the os and getting att working?
    Ended up updating to 106 had to reinstall service books works great

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    02-25-09 06:48 PM
  2. khart214's Avatar
    Ended up updating to 106 had to reinstall service books works great

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    why did you decide to go with 106 instead of 109?
    02-25-09 07:21 PM
  3. Carnag3's Avatar
    I'm making a tutorial.
    02-25-09 07:46 PM
  4. jmstelzer's Avatar
    Can you send me a link or instructions to use the .90 radio file and .109? I got .109 installed today! What a difference in speed!! Is .109 know to have radio problems? THANKS!
    Last edited by jmstelzer; 02-27-09 at 02:02 AM.
    02-26-09 09:53 PM
  5. Carnag3's Avatar
    02-26-09 10:12 PM
  6. jmstelzer's Avatar
    Ok I found the link to download .90.. I am running 109/90 now. Still a few issues with edge vs EDGE. Anyone had similar problems?
    02-27-09 02:03 AM
  7. Carnag3's Avatar
    Ok I found the link to download .90.. I am running 109/90 now. Still a few issues with edge vs EDGE. Anyone had similar problems?
    With .103 if you do a reset sometimes it stays on lower case edge for a few minutes. Sometimes when you do a reset EDGE comes up right away. I'm loving my storm right now

    I had a problem when I was trying to save a video file after recording it. Besides that I have no problems with it at all.
    02-27-09 08:14 AM
  8. bermudache's Avatar
    ^^ Yeah, the shared folder is gone.

    i have reinstalled the OS's a couple of times and it hasn't come back so I'm just going to wipe BB desktop and try again.
    02-27-09 08:24 AM
  9. jmstelzer's Avatar
    With .103 if you do a reset sometimes it stays on lower case edge for a few minutes. Sometimes when you do a reset EDGE comes up right away. I'm loving my storm right now

    I had a problem when I was trying to save a video file after recording it. Besides that I have no problems with it at all.
    Work great now after a few resets, has not dropped off of EDGE for hours now, running .109. THANKS for your comments!
    02-27-09 09:09 AM
34 12
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD