1. TimmyChunga's Avatar
    I've been trying all day to get my T9 typing format back but i wont seem to work anymore. Any ideas?
    02-09-09 03:39 PM
  2. guitaristzero6's Avatar
    I've been trying all day to get my T9 typing format back but i wont seem to work anymore. Any ideas?
    im in the same boat man. . . can't figure it out either. . .
    02-09-09 03:43 PM
  3. seVer916's Avatar
    hasn't worked since .75. this topic has been covered MANY times.
    02-09-09 03:58 PM
  4. neolantis's Avatar
    http://forums.crackberry.com/f86/how...light=suretype

    here'a the instructions from that thread:

    Many many people seem to be requesting this so i'm going to show you how!


    From the menu do the following in order:

    Options > Localisation(Language for VZW) > Input Options

    Predictive Input
    Spell Check


    Both of these will be default enabled. Uncheck both, and then recheck them. Back to options menu

    Now go to Screen/Keyboard >

    Portrait View Keyboard = Multitap (Reset to multitap if it already selected)




    Voila, you now have working T9 on your Multi-tap portrait mode.
    02-09-09 04:03 PM
  5. jackattacck's Avatar
    http://forums.crackberry.com/f86/how...light=suretype

    here'a the instructions from that thread:
    seVer916 was right. Won't work unless you stick with .75.
    02-09-09 06:54 PM
  6. TimmyChunga's Avatar
    oh well in that case i'd rather have the updated speed of the entire phone over t9.
    02-10-09 08:30 AM
  7. CXXXV's Avatar
    Works for me on .99.....hmm
    02-10-09 10:33 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD