1. nemesis91101's Avatar
    I'm watching youtube videos n this pos s2 keeps switching to headphones then back to speaker all by itself and back and forth I can't watch youtube videos does anyone else have this issue? I'm on 713 verizons first os when the s2 seem to have had the same issue then again I had another s2 with that same os that never did it. anyone else?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    06-28-10 12:55 AM
  2. jgreen1tc's Avatar
    A while ago mine would always think the headphones were plugged in. Battery pulls did nothing. Then a search said the solution was to keep plugging in/unplugging a pair of headphones and the glitch disappeared. I never got to try it cuz it worked itself out. Good luck with yours though.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    06-28-10 07:24 AM
  3. nemesis91101's Avatar
    Well a battery pull seem to fix it. I'm so going with htc after this phone. The evo on sprint is effing epic htc is makin rockin phones.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    06-30-10 01:09 PM
  4. StaticFX's Avatar
    I had a bad earphone socket on mine.. swapped it out (Day 30 of my 30 days! lol) all is good now.
    06-30-10 02:42 PM
  5. anILLgamer's Avatar
    Yeah just swap it out. I told them I had this problem too and they gave me a brand new one. They told me I was the only one in that zip code with that problem. How lucky of me. Or was I? Lol.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    07-12-10 07:05 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD