1. bballzplaya's Avatar
    i would like to know wut light color code mean? i saw red.. yellow.. ? any others and their meaning plz ?
    01-20-09 06:29 PM
  2. xxfire's Avatar
    WTF are you talkin' about dude?
    01-20-09 06:48 PM
  3. xxfire's Avatar
    If your asking about LED' color....
    Green is service
    Red is message
    Yellow is low battery
    Blue is Blueteef is on..
    01-20-09 06:49 PM
  4. Vdizzle510's Avatar
    not sure what your asking..
    01-20-09 06:50 PM
  5. bballzplaya's Avatar
    i was asking about LED LOL sry i wasnt clear.. ! i dont know why my storm LED is always GREEN ?
    01-20-09 07:02 PM
  6. Trophias#CB's Avatar
    Options > Screen/Keyboard > LED Coverage Indicator

    Make sure that is set to 'Off' if you don't want to see a blinking green light all the time.
    01-20-09 07:06 PM
  7. anon(1607177)'s Avatar
    my indicator light stop sometimes. I should desactivate and activate after...there I see a green light...do you why that s stop ?
    01-20-09 09:06 PM
  8. wmscottmc's Avatar
    Im not sure what this is about, but I have a flashing green light every time I charge, and it wont go off until I do a battery pull (every morning).

    I also get a random blue light about once a day, along with a tone, nothing is set in sounds that would explain this either.

    Any suggestions? Is anybody else seeing this odd behavior?

    Thanks
    01-20-09 09:34 PM
  9. Tandesrn9's Avatar
    Im not sure what this is about, but I have a flashing green light every time I charge, and it wont go off until I do a battery pull (every morning).

    I also get a random blue light about once a day, along with a tone, nothing is set in sounds that would explain this either.

    Any suggestions? Is anybody else seeing this odd behavior?

    Thanks
    Are you using .86?
    01-20-09 09:39 PM
  10. wmscottmc's Avatar
    Yes, I am using .86, and I think that may be when this started.
    01-20-09 09:40 PM
  11. Tandesrn9's Avatar
    Yes, I am using .86, and I think that may be when this started.
    Yes that is when it started because the same thing happened to me when i was using .86, the fix for it was reverting back to .75 haha. Or I heard that you can disable some of the led notifications and that will stop it, not sure though, do a search cause I remember reading it on a thread not to long ago.
    01-20-09 09:43 PM
  12. wmscottmc's Avatar
    ok thanks, I guess I can live with it until the next OS version, assuming its fixed then!
    01-20-09 09:46 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD