1. Client Keeper's Avatar
    I have an unlocked Storm with TMobile - they don't support the Storm so they can't help me. Perhaps someone here can help

    1. I can't access call waiting. When I get a 2nd call and click the green phone button the 1st call drops off and I can't get them back. I'm so frustrated since I use my phone for work and NEED it to do call waiting. There is not option in the phone options list to enable it - HELP

    2. I bought the phone on ebay but it still shows the other owner's phone number in the phone function at the top My Number: - my sim card has my number correct but i'd really like this fixed if i can
    Thanks
    05-31-09 08:04 AM
  2. amavit's Avatar
    For #2 try dialing ##000000 with the radio off and changing the number in the first line to that which is on your sim card.


    That might help
    05-31-09 08:24 AM
  3. Client Keeper's Avatar
    Amavit - thanks for the idea but it did nothing - i'll take other suggestions if you have them - why did you think it would work I'm curious
    05-31-09 08:29 AM
  4. amavit's Avatar
    Because that should change the number shown as "my number" Although there have been occasions where that doesn't work and I've been proven wrong lol . Sorry I can't be more helpful
    05-31-09 08:32 AM
  5. amavit's Avatar
    05-31-09 08:40 AM
  6. Transfigured's Avatar
    1. Call waiting set up by carrier.

    2. Did u get page w/phone# etc?
    05-31-09 08:43 AM
  7. Client Keeper's Avatar
    1. Call waiting set up by carrier.

    2. Did u get page w/phone# etc?
    Call waiting is set up with carrier but it's not working on Storm
    What do you mean 2. Did u get page w/phone# etc?[/
    05-31-09 08:53 AM
  8. Client Keeper's Avatar
    [QUOTE=amavit;2689124]Try checking this thread.


    thanks for the link - it worked this time - the first time i did #000000 but then i saw i needed to do ##000000 - Yeah one issue fixed. Thanks

    Now i just have to get call waiting to work and i'm good to go
    05-31-09 08:57 AM
  9. Transfigured's Avatar
    Great!

    ? One # works for me. No matter.
    05-31-09 09:01 AM
  10. Client Keeper's Avatar
    Any ideas for the call waiting issue?
    05-31-09 09:02 AM
  11. Transfigured's Avatar
    Don't know how it works...sorry!!
    05-31-09 09:06 AM
  12. wayfr's Avatar
    Possible you need to send service books to your phone. Have you done that yet?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    05-31-09 09:19 AM
  13. wayfr's Avatar
    also have you gone to the host routing table an registered the phone?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    05-31-09 09:21 AM
  14. Client Keeper's Avatar
    I think i have but can you tell me how so i make sure i do it correctly please - thanks
    05-31-09 09:22 AM
  15. wayfr's Avatar
    For service books- I'm not sure where its stored on your phone- but find the icon that says something to the effect of manage or setup internet email. Click that and the browser will launch. Click the link for service books then click the link for send service books.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    05-31-09 09:26 AM
  16. wayfr's Avatar
    To register-
    Click options
    Then advanced options
    Then host routing table
    I always highligjt the one in bold type but that's just me
    Hit your BB key
    Then click register now

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    05-31-09 09:29 AM
  17. wayfr's Avatar
    I'm not saying these will fix your problem but its the very first two things to do when introducing a new bb to your account. But if you don't do these two steps, nothing about your account info will work properly on your phone. Good luck and hopefully its this simple of a fix for you.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    05-31-09 09:33 AM
  18. Client Keeper's Avatar
    found service books but there is no way to Send them. I've tried everything but there is not option to send - frustrating!
    05-31-09 09:54 AM
  19. Transfigured's Avatar
    Did u do host routing table > menu > register now?
    05-31-09 10:11 AM
  20. wayfr's Avatar
    found service books but there is no way to Send them. I've tried everything but there is not option to send - frustrating!
    Its there. I thought after your post that maybe (not likely) I forgot to mention a step, but no.
    I just checked following my exact directions.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    05-31-09 10:18 AM
  21. Transfigured's Avatar
    ^^ um u left out menu.
    05-31-09 10:22 AM
  22. wayfr's Avatar
    ^^ um u left out menu.
    No I didn't :P
    You just click the service books link.
    Then you click the send service books link.
    The next page says service books sent.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    05-31-09 10:25 AM
  23. wayfr's Avatar
    Oops...u did say click bb key! Still i'm guessing that's what's wrong.
    Yeah its gotta be one or both of those.
    I kinda need to ask just for S&Gs though....
    Does the OP habe a BIS or BES unlimited data package?
    If not it could explain the inability to send service books.
    Not totally sure though..... I've never tried to run a BB w/o the BB data plan.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    05-31-09 10:42 AM
  24. Transfigured's Avatar
    Just figured out OP must've gone 2 service book not host routing table.
    05-31-09 10:44 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD