1. Seeknay747's Avatar
    There has been threads about this before but I never found an answer. Maybe somebody has found something I may have overlooked.

    Whenever I plug my phone into my computer USB port it reboots the phone with a white screen thats says soemthing to the extent of "Unknown MTP Request".

    Troubleshooting Steps:
    Every USB Port does this
    Power Settings have been disabled to all the USB Ports
    OS: Windows 7 64bit
    Reloaded the OS using a different computer (not at my house)
    Wiped the device
    Uninstalled Desktop Manager / Installed Desktop Manager
    Tried a different USB Cable

    The only reason I am having this problem is because my original Storm had graphical issues after 2 years and had to be replaced. I have now gone through 3 like-new devices from Verizon ALL rebooting when plugged into the USB port.

    What else can I try?
    Last edited by Seeknay747; 04-29-10 at 05:06 PM. Reason: mtp instead of rtp
    04-29-10 03:41 PM
  2. Seeknay747's Avatar
    I would like to add other relevant threads that contain more or less the same exact issue.

    http://forums.crackberry.com/f143/dr...oblems-413438/

    http://forums.crackberry.com/f86/dev...-354-a-440426/

    The Crackberry links need to be copy and pasted. For some reason they don't work.

    MTP unknown error after OS reinstall - BlackBerryForums.com : Your Number One BlackBerry Community

    Can anyone out there shed some light on the problem?
    Last edited by Seeknay747; 04-29-10 at 11:33 PM.
    04-29-10 11:28 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD