1. jakey23232's Avatar
    Hey guys,

    I just downloaded the 5.0 .328 Storm software. I installed it, restarted, plugged my Storm in and opened up the desktop manager, but when I got to update, it doesn't recognize that there is anything new. It only lists downgrades to 1.22 and lists the current .148 I am on, nothing about .328. Am I missing a step here?

    Help would be greatly appreciated!

    Thanks,

    Jake
    10-27-09 01:53 AM
  2. shivaji's Avatar
    Don't use DM. Use loader.exe. Make sure you have uninstalled other OS's also.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    10-27-09 02:03 AM
  3. jakey23232's Avatar
    Still no luck. I deleted all the old 4.7 OS's. Opened up the Loader.exe. This time the only difference is that a bunch of the applications I installed came up, but nothing about a new OS.

    Any ideas??
    10-27-09 02:21 AM
  4. Smokotoks's Avatar
    You have to delete the vendor.xml file from the AppLoader folder.

    Try this, everything you need should be in here -

    http://forums.crackberry.com/f132/st...dition-328154/
    10-27-09 02:50 AM
  5. jakey23232's Avatar
    Done all that. Still no luck

    Also, I have read in a few places that it helps to run the loader.exe as an admin, however when I do that, it won't find my phone. But when I open it not as an admin, it does my found. It's so weird I don't get it!
    Last edited by jakey23232; 10-27-09 at 03:12 AM.
    10-27-09 03:02 AM
  6. chuckh0308's Avatar
    Might try downloading BBSAK and accessing loader that way. BBSAK should force loader to pull up the new OS. I don't know hw that works, but it has for me a couple times when loader wouldn't find the OS on its own.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    10-27-09 03:40 AM
  7. jakey23232's Avatar
    Ugh! BBSAK won't detect my phone!!
    10-27-09 03:52 AM
  8. jakey23232's Avatar
    Alright I think I got it. For some reason BBSAK will not work if run as admin. Sooo I had to disable UAC in Vista, then it worked. I hit load OS and now the App Loader found the 5.0! Woohoo! But geeze talk about a lot of work!

    Thanks for you all your help guys
    10-27-09 04:17 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD