1. anon(1418221)'s Avatar
    I've got a question thats been bothering me about the storm:

    frequently, when I'm using suretype mode, I need to use a question mark, and there isn't one on either the number screen or any of the symbol screens. Is there some shortcut or something I'm missing? I've been going into landscape mode and then back whenever I need it. I've done a lot of searching and can't find the answer.
    02-03-09 02:50 PM
  2. blazanik's Avatar
    LOL i couldnt find it either until I asked my mom who has the Pearl with Sure Type.

    Hit the number button and it is 2 up from ABC
    Last edited by blazanik; 02-03-09 at 02:57 PM.
    02-03-09 02:55 PM
  3. dukeslb56's Avatar
    I've got a question thats been bothering me about the storm:

    frequently, when I'm using suretype mode, I need to use a question mark, and there isn't one on either the number screen or any of the symbol screens. Is there some shortcut or something I'm missing? I've been going into landscape mode and then back whenever I need it. I've done a lot of searching and can't find the answer.
    It should be to the left of the 4 on the"!?123" button

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    02-03-09 02:56 PM
  4. anon(1418221)'s Avatar
    whoops..... my bad.... i can't believe I didn't see it.
    02-03-09 02:57 PM
  5. BenWitt08's Avatar
    i forget where it is a lot too...dont use it for a while then you want to and you lose it!
    02-03-09 02:59 PM
  6. gonnabeesumday's Avatar
    I had that exact same issue and can't believe I didn't see the question mark there.

    Thanks!
    02-09-09 12:54 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD