1. GatorNutz's Avatar
    I get my work email on my Storm through BIS configuration (not BES). It's IMAP.

    Any time I reply to an email for this account in full-client Outlook, I get a duplicate copy of the original message on my Storm. This is a duplicate of the email that was sent to me, not my sent message.

    It only happens when I reply or forward within full-client Outlook.

    This is extremely annoying.

    Any help would be greatly appreciated.

    Thanks
    01-21-09 08:49 AM
  2. Xverhoeven's Avatar
    Sounds like some account settings needs to be modified in Outlook....
    Perhaps you should take a look there??

    **update: or here: http://forums.crackberry.com/f86/why...folder-139972/
    Last edited by Xverhoeven; 01-21-09 at 09:03 AM.
    01-21-09 08:56 AM
  3. GatorNutz's Avatar
    Sounds like some account settings needs to be modified in Outlook....
    Perhaps you should take a look there??

    **update: or here:
    Thanks, I've checked Outlook, but nothing jumps out at me. This is not gmail, which is the gist of your link. Thanks though.

    From someone on BlackBerry Support Community Forum:
    "Microsoft Outlook seems to be creating a different UID (Unique Identifier) on replies or forwarding emails from the desktop. This causes Blackberry to see this as a new email and sends it to the Blackberry Device. The only workaround is to create the blackberry email address from the BIS sight and have your IT forward incoming work emails to this address. Works just as fast..."


    ...but that's a workaround/kludge. I'm looking for a solution.

    Thanks
    01-21-09 09:23 AM
  4. GatorNutz's Avatar
    FWIW, I've tried changing all of the BIS settings as well as most of my Outlook settings.

    This also occurs when I reply via Outlook Web Access, so it's not just Outlook full-client.
    01-21-09 12:48 PM
  5. GatorNutz's Avatar
    BUMP

    This is not related to the outage duplicates. Nor is it the gmail issue.
    02-17-09 09:04 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD