1. holmie11's Avatar
    I updated my storm to the .109 and when it comes on its just a white fuzzy screen like when i tv goes off air. I have tried downgrading back down to .75 and .65 but the same thing still happens. What do i do.
    02-26-09 05:12 PM
  2. kazmi's Avatar
    wipe with JL commander and then reload the OS...take a look at the tips and how to section..should be the top few stickies...
    02-26-09 05:14 PM
  3. Squeegee's Avatar
    Try a battery pull. In a lot cases that's been the panacea of choice

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    02-26-09 05:17 PM
  4. todd123's Avatar
    So if he was to bring it to a Verizon store - what would they do?
    02-26-09 05:27 PM
  5. Seraph08's Avatar
    They would check the os and if it was .65 they would tell him to upgrade, if it was .109 they would tell him sorry but his phone is a brick and they won't touch it, and if it is .75 they would likely warranty replace it at no cost.
    02-26-09 05:40 PM
  6. cobrasvt's Avatar
    I updated my storm to the .109 and when it comes on its just a white fuzzy screen like when i tv goes off air. I have tried downgrading back down to .75 and .65 but the same thing still happens. What do i do.
    I did that to mine trying to load the hybrid 103/109 b4 the actual 109 came out. DM wont talk to it. You have to use the loader.exe, but don't select backup. If you do, it will fail to communicate because there's nothing to back up.

    Basically, you've wiped all your .cod files. The installed apps are still there. Just load the OS back with loader.exe and you'll be fine.
    02-26-09 06:14 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD