1. bwackbewie's Avatar
    A few things I've noticed when I upgraded to .109: 1) mms weren't sending (fixed it after shane's thread) 2) graphics of the buttons were degraded 3) phone reception sometimes would lose all bars but then they would all come back up 4) mute button in locked mode wasn't switching phone from normal to vibrate and vise versa.

    I did a wipe using MemCrack or whatever it's called about 20 minutes ago went back to .75. I already had to do 3 battery pulls. First time screen froze up, 2nd time my keyboard froze up, 3rd time SMS msgs would not send and I also tried to make a call and it said that there was another phone call in session, so I just did another battery pull. I dont know hopefully I wont have to do more battery pulls. Before I upgraded to .109, .75 was slower but it was stable, I never had to do a battery pull.

    Anyone else experiencing these problems or know ways of fixing them?
    Last edited by bwackbewie; 03-05-09 at 05:00 PM.
    03-05-09 04:34 PM
  2. nate8u's Avatar
    i was, im back to .75 the only semi stable OS...
    03-05-09 07:50 PM
  3. supermann423's Avatar
    i had a few problems with .109 so i downgraded back to .75 also...

    but now i cant stand the slowness of .75 so im trying to upgrade back to .109 lol

    from reading around..its hit or miss for people with upgrading to .109, thats why im trying again so i can have a better working device
    03-05-09 07:58 PM
  4. cloudwarz01's Avatar
    .103 is more stable than .75 or .109 which i think was a hybrid. but anyways no worries wait about 2 and a half more weeks and Verizon will be releasing .113
    03-28-09 11:44 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD