05-02-10 02:31 PM
1,452 ... 7891011 ...
tools
  1. eakrish's Avatar
    almost done!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    11-30-08 12:54 AM
  2. Clover86's Avatar
    You only delete the vender.xml file if you DO NOT have Verizon.
    11-30-08 12:54 AM
  3. noaim's Avatar
    i am letting you guys test it out mine is running really well... so I may just wait until its official.. and try out the ota


    I did download it though just in case I change my mind
    Last edited by noaim; 11-30-08 at 12:59 AM.
    11-30-08 12:55 AM
  4. DonNguyen's Avatar
    You only delete the vender.xml file if you DO NOT have Verizon.
    i deleted that part from the instructions
    11-30-08 12:55 AM
  5. Ci155's Avatar
    Downloaded just fine here. Ran the downloaded file, started BB desktop manager, plugged in phone and a window open saying i had updates. Still installing but smooth so far.
    11-30-08 12:55 AM
  6. AngelDamien's Avatar
    Mine says .75. I can't get CaptureIT to take a screenshot of my About screen.
    11-30-08 12:56 AM
  7. bcollins021's Avatar
    i deleted that part from the instructions
    when i deleted the vendor file it didnt show the update so i think you have to keep it and not delete it
    11-30-08 12:56 AM
  8. syscrash's Avatar
    Loaded successfully for me and I use BES.

    Of course, I can no longer send/receive email from/to my work address until I get the winders admins to do their thing. I also have nothing on my calendar, which is also to be expected.

    I've been playing with it only a couple minutes, but other than the stuff missing cause of BES setup needed it looks good.

    Now...what do I tell the caretakers of the BES server I need?
    11-30-08 12:57 AM
  9. DonNguyen's Avatar
    Mine says .75. I can't get CaptureIT to take a screenshot of my About screen.
    i ran into that problem...the images eventually showed up
    11-30-08 12:57 AM
  10. esalonia's Avatar
    hrm, vendor.xml file there, still says no update available for my device. Weird...
    11-30-08 12:57 AM
  11. jbsandiego's Avatar
    good looking out. works fine!
    11-30-08 12:57 AM
  12. Clover86's Avatar
    i deleted that part from the instructions
    ok, I sent you a pm, I guess just ignore it now. lol
    11-30-08 12:58 AM
  13. bcollins021's Avatar
    the update seems to be a little quicker not much diffrence but going from Portrait
    to Landscape mode seems very fast for me
    11-30-08 01:00 AM
  14. DonNguyen's Avatar
    ok, I sent you a pm, I guess just ignore it now. lol
    i added that since some people are using unlocked phones
    11-30-08 01:00 AM
  15. keyser.soze's Avatar
    God all these new kids to BlackBerry have never played the unofficial beta update game and they're all being really silly and paranoid. Just download it, yo. And stop whining. This is what you asked for after all.
    Amen Spangler ... sometimes people get what they wish for and they STILL aren't happy. It's human nature I guess.
    11-30-08 01:00 AM
  16. xxraffyxx's Avatar
    I did a restore after I updated (and lost all my contacts) it kept the new OS .75.


    woohooo!!!!!!..... right? is this mean I'm good? Things never work out my way, it could be a fluke.
    11-30-08 01:01 AM
  17. DonNguyen's Avatar
    I did a restore after I updated (and lost all my contacts) it kept the new OS .75.


    woohooo!!!!!!..... right? is this mean I'm good? Things never work out my way, it could be a fluke.
    check your about page to check to make sure OS .75 is still there
    11-30-08 01:02 AM
  18. zschiffman's Avatar
    how can we get vendor.xml back?
    11-30-08 01:04 AM
  19. Johnny-5's Avatar
    Everything works great!! Thanks!!
    11-30-08 01:05 AM
  20. DonNguyen's Avatar
    did you empty your recycle bin? if not, undelete it; otherwise, reinstall DM 4.7
    11-30-08 01:05 AM
  21. Nblaze's Avatar
    Update worked for me, was official version. running the new one those saying not a big difference....for me its a huge difference....accelermeter working instant for me in all directions. scrolling is smoother, not as laggy as before. camera came up faster. it didnt have the browser icon on screen so goto manage connection hit find mobile network it pops back up. browser seemed faster, everything does, im very content, feels new. Good start to an update.
    11-30-08 01:05 AM
  22. ofelas's Avatar
    DonNguyen, thanks much bud!
    11-30-08 01:06 AM
  23. StormLover's Avatar
    Don, you're a rock star. Thank you!!
    11-30-08 01:08 AM
  24. bhndthshzleyes13's Avatar
    ok so i did everything right..and when the update summary popped up a **** load of things came up as options. which one do i click to continue as?
    11-30-08 01:09 AM
  25. richpjr's Avatar
    I ran into the same problem after deleting the vendor.xml file, restored it, and now the update is working.
    11-30-08 01:10 AM
1,452 ... 7891011 ...
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD