05-21-09 05:10 PM
1,157 ... 1516171819 ...
tools
  1. BerryBoy9530's Avatar
    so how do we know this is an actual leak and not a hybrid someone made? Seems a little fishy to me how it has the same platform as the .114 OS.
    03-24-09 05:03 PM
  2. dixiehuntr's Avatar
    New to the whole upgrading OS' and am still running the original .75. Tried doing .109 but couldnt get it to work for some reason. Starting to notice issues with my phone as in it randomly boots, last friday did it 3-4 times in a matter of 3-4 hours and the lag is sucking...any tips and pointers on doing the download/upgrade?
    03-24-09 05:07 PM
  3. pjf168's Avatar
    has anyone tried running where on this. it kept crashing on my 114 hybrid v1
    My Where wouldn't work either after going from .109 to .113. Finally uninstalled and reinstalled and it works fine now.
    03-24-09 05:08 PM
  4. Sniperet's Avatar
    so how do we know this is an actual leak and not a hybrid someone made? Seems a little fishy to me how it has the same platform as the .114 OS.
    I would say it is a "legitimate" leak all of the core modules installed with the OS are signed 4.7.0.113. In a hybrid the modules have various OS numbers based on which OS they were taken from.
    03-24-09 05:09 PM
  5. DaDarth's Avatar
    I'm getting the suretype keyboard when I try and access the numeric keyboard during a call.
    03-24-09 05:12 PM
  6. snork's Avatar
    .113 feedback -- this is coming from .114 with the keyboard fix

    been running for 5 hours, so these results are still short term observations.

    -accelerometer is back to normal, even seems a little quicker than previous editions (.109 and.103 to be specific)
    -camera is working well. the best its been
    -battery is still at 100%. no surprise though, ive gotten 2 emails and 2 texts so far, not like its had much usage.
    transitions are snappy. lets see how long that lasts. they are usually this way for the first couple days and then they adjust to their usual latency.

    i'll do my best to update this as i observe more
    03-24-09 05:12 PM
  7. 9530newbie's Avatar
    for all those who look and think .114 is better bc its a higher number, look at the platform number. .160 was the highest with any hybrid or .114 i think. this platform is .161. im downloading it right now so ill post my results when its done.
    Mine says Platform is 144 did i download the wrong one?
    03-24-09 05:18 PM
  8. MarcSt's Avatar
    Does this version, like the .114, have the problems with the SureType (for numberic keypad) not working while using the phone function?
    It is corrected
    03-24-09 05:23 PM
  9. archpopoy's Avatar
    I'm still torn whether or not I should do this... .109 has been the best build for me so far... no random reboots, freeze ups etc.

    hmmm....
    03-24-09 05:31 PM
  10. doidaporti's Avatar
    Mine says Platform is 144 did i download the wrong one?
    mine say .144 too, you are ok
    03-24-09 05:32 PM
  11. olta777's Avatar
    I am having the worst radio issues with .113. I had 5 dropped calls today!!! How frustrating! I hope something leaks soon, or I am off to a hybrid or something!
    03-24-09 05:39 PM
  12. g.adams's Avatar
    Does it have the select/copy/paste of .114?
    03-24-09 05:39 PM
  13. 9530newbie's Avatar
    Does it have the select/copy/paste of .114?
    It sure does!
    03-24-09 05:44 PM
  14. Terrigno's Avatar
    Still running .114. MMS didnt work in the .113 when I installed it so that one wouldve been hacked up to like my current OS. So Ill just stick with this
    03-24-09 05:52 PM
  15. thenard's Avatar
    Its all coming back slowly. Have to find my MMS, that disappeared. The only thing I have really noticed is when I do quickpull, I cant highlight the yes by touching it. I have to go above it, almost sliding my thumb up to scroll for it to register the input. Odd I would say. The biggest thing is I have 54.5 mb app memory. I cant believe that.
    For MMS, make sure in your Messages app that under Options > General Options you have it set to separate the in boxes.

    For Quick Pull, go to Options > Advanced Options > Applications and highlight Quick Pull (highlight, do not select). Press BB button, and disable compatibility mode. I had the same problem and this fixed it.
    03-24-09 05:57 PM
  16. punkerband73's Avatar
    GAH >< stuck in school and cant get it. will do when i go home. running .114 no hybrid and dont seem to have problems with it, oddly enough the phone performs like a beast, memory is at a steady 30mb, anyone had stats like these?
    03-24-09 06:05 PM
  17. yomonk1's Avatar
    I just D/L'ed the .113 link, just as I've done with leaks before. I currently have .114 installed (NOT HYBRID). When I go to app loader -> upgrade software it does identify .113 as an option, when I check it and hit next, it says " No software update is required for your device ". What did I do? What DO I do? Thanks!
    03-24-09 06:23 PM
  18. JoeC44's Avatar
    I am very happy with this version. it is MUCH MUCH faster and more responsive. The only thing I've noticed is that when I use my own pictures for the home screen, you cant size it to the screen. Also, i dont know if im in a different city for the day, or the update, but my service really sucks. Lets hope its the area i'm in. Ive had the update for about 7 hours now and battery drain seems to be about the same as it was with .75 from which i upgraded. I Can't wait to enjoy this device now with it awcting somewhat normally.
    03-24-09 06:26 PM
  19. OC Pcar's Avatar
    went from 109 to 113 so far so good, type is quicker and more responsive. I'm liking this one better. Mem has been constant at about 33-37mb after about 2 days medium usage . Camera is still slow hope they fix that..
    03-24-09 06:26 PM
  20. jlordman's Avatar
    QUESTION AND THIS MAY HAVE BEEN ANSWERED, WHEN I UPGRADE FROM .75 TO .113 DO I HAVE TO STILL DELETE THE VENDOR FILE. SORRY IF THIS HAS ALREADY BEEN ASKED AND ANSWERED.
    03-24-09 06:29 PM
  21. patrick64's Avatar
    was on .114. Been running for about 14 hours now. So far I've had two random reboots. Whenever I have a text ot email come in, I press on my screen and nothing happens. It just stays black. I noticed that if I let is sit there for a second, then the screen will come on. Everything else has been okay. I think .114 was a little better. I did not have a reboot or black screen with it and I had it running since it was leaked. So far, not satisfied and I hope this won't be an official release.
    03-24-09 06:29 PM
  22. wojteklisicki's Avatar
    I have heard that official upgrade is coming within 4 weeks.
    03-24-09 06:35 PM
  23. jjbrowne72's Avatar
    Think the latest .113 os is fantastic. No memory leaks and very fast. I've had .109 since day one and thought that IT was an improvement. Some minor tweaks here and there by RIM; and there is no doubt this could be an official. Only in my opinion folks...
    03-24-09 06:37 PM
  24. Hessian's Avatar
    I have heard that official upgrade is coming within 4 weeks.
    I'm sure it was someone's uncle brother who knows someone @ Fill in the blank here.
    03-24-09 06:39 PM
  25. archpopoy's Avatar
    I'm sure it was someone's uncle brother who knows someone @ Fill in the blank here.
    no but apparently this time he PROMISED it.

    they wouldn't make things like this up right?
    03-24-09 06:43 PM
1,157 ... 1516171819 ...
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD