05-22-09 06:33 PM
1,933 ... 6970717273 ...
tools
  1. coreyoli's Avatar
    I notice sometimes when in apps when I hit the bb menu button to bring up the menu, it brings up the app switcher like I held the button down..

    Very odd.. Only happening since I upgraded to .132... Not a deal breaker for me though as .132 has been running so well!

    -Corey
    04-27-09 11:48 AM
  2. SailingMan's Avatar
    Corey,

    The BB button has worked like this for at least many OS versions if not all. Change your tap setting. Longer hold is app switcher, short tap menu button.
    04-27-09 11:57 AM
  3. amgala's Avatar
    I went from .103 to .132...which OS did they add that new text cursor/selector thing? It's freaking awesome.
    04-27-09 12:02 PM
  4. Vulcan1500's Avatar
    Yes, MMS works correctly on this OS.
    04-27-09 12:03 PM
  5. SailingMan's Avatar
    I went from .103 to .132...which OS did they add that new text cursor/selector thing? It's freaking awesome.
    I believe it was .114 but I'm not positive.
    04-27-09 12:13 PM
  6. shuter's Avatar
    I believe it was .114 but I'm not positive.
    .113 ...close though!
    04-27-09 12:23 PM
  7. Timewalk's Avatar
    .132 has been working great for me. No modifications..
    04-27-09 01:01 PM
  8. 98bpu's Avatar
    I notice sometimes when in apps when I hit the bb menu button to bring up the menu, it brings up the app switcher like I held the button down..

    Very odd.. Only happening since I upgraded to .132... Not a deal breaker for me though as .132 has been running so well!

    -Corey
    same thing happens to me i hardly touch the BB button and the app switcher pops up.


    Corey,

    The BB button has worked like this for at least many OS versions if not all. Change your tap setting. Longer hold is app switcher, short tap menu button.
    change tap settings?! is this in options > screen/keyboard? i thought that tap setting was for the touch screen.

    if you can change the setting some where let me know cause it bothers me too! thanks!
    04-27-09 01:13 PM
  9. Ginji's Avatar
    ya can somene please see if the color banding issue is still there...if it is how hard is it to fix it its been messed up since .99 come on now RIM it cant be that hard to fix
    What color banding issue are u talking about i havent noticed anything
    04-27-09 01:15 PM
  10. ahart019's Avatar
    Ok so I have been downloading leaked OS's for quite some time but this one is giving me trouble. I downloaded it fine and opened the file but it does not show up on my Desktop Manager. I only see versions .75 and .65. Can anyone help me out?
    04-27-09 01:21 PM
  11. kb5zht's Avatar
    Ok so I have been downloading leaked OS's for quite some time but this one is giving me trouble. I downloaded it fine and opened the file but it does not show up on my Desktop Manager. I only see versions .75 and .65. Can anyone help me out?
    Did you install it after you downloaded it? It must be installed just like a regular program.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    04-27-09 01:23 PM
  12. yippeeboy's Avatar
    I uploaded 4.7.0.132 and it seems to work much better. The camera reacts faster, but I can't use the 2x feature. It's locked on 200+ and 1x. Any clues as to how to fix this?
    04-27-09 01:36 PM
  13. smilepak's Avatar
    Anyone notice why DM keep asking me to upgrade after I install .132?
    04-27-09 01:43 PM
  14. thunder_storm's Avatar
    I uploaded 4.7.0.132 and it seems to work much better. The camera reacts faster, but I can't use the 2x feature. It's locked on 200+ and 1x. Any clues as to how to fix this?
    just noticed the same, but honestly the 1x i sall you want anyways and if you need to zoom in digitally you're much better off doing that later with a dedicated program. on the other hand it's a feature that should work
    04-27-09 02:32 PM
  15. vetvipe's Avatar
    Upgraded last night from .75 to .132. It seems faster. My only complaint is the flycast won't work now. I'm going to downgrade if this can't be fixed.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    04-27-09 02:46 PM
  16. jjbrowne72's Avatar
    What color banding issue are u talking about i havent noticed anything
    Plain and simple. Just take your phone (with upgraded OS) and hold it next to a .75 Storm. The .75 looks like it's in hight def, while the new OS Beta is a little "blander". You have to hold it next to a .75 to truly notice anything.
    04-27-09 03:07 PM
  17. ahart019's Avatar
    Did you install it after you downloaded it? It must be installed just like a regular program.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    Yeah I did install it after I downloaded it. So if it is installed like a regular program, how do I get around that?
    04-27-09 03:11 PM
  18. pounder001's Avatar
    2 issues for me since moving from .75 to .132
    I am a moderate user, only non stock app is quick pull, stock theme, GPS set to E911, service set to 1XEV not global, backlight 10 seconds.

    Battery is running down twice as fast as before
    My 4 keys are not responding as quickly as in .75 when pushed, before i just pushed them and they worked now I have to hold them down
    04-27-09 03:12 PM
  19. crackatoa's Avatar
    "I downloaded the 132 and installed it on my Blackberry too and then I.....Jizzed in my pants"

    No seriously, I liked 132 so much that I slept with it last night and got it pregnant. I should have used a screen protector, my bad.
    04-27-09 03:38 PM
  20. Lobsang's Avatar
    havin issue w/ my screen after 132, will post pic
    04-27-09 04:10 PM
  21. bornforthestorm's Avatar
    I have had no problems at all. Amazing OS and no lag what so ever. Everything is faster. I am using Opera as my main browser and it is lightning fast.
    04-27-09 04:15 PM
  22. sokar42's Avatar
    after several days, the only issue I've noticed is sometimes the screen just won't flip like it supposed to. turn it to the way it has the screen and then back again for it to flip from vertical to horizontal or vis versa.
    04-27-09 04:18 PM
  23. fortuneAcn's Avatar
    I've had the .132 os. On my storm for 24hrs now and it seems to be a huge improvement over the .122. The boot time is a lot quicker, I clocked it at 2.20sec and the screen distortion when pulling it out of the holster is fixed.
    I had about 51mb of free memory on startup with 5 3rd party apps installed, so far I've had no random reboots or freezing however my one grip is that the browser is still slow as ****! Memory leak seems to be stabilized at 47mb after running
    For 6hrs but will have to run software for a week to verify that.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    04-27-09 04:21 PM
  24. Brockmant's Avatar
    If I plug my headphones into my phone while it is in the holster it restarts. Now mind you this only happened twice and I had received a bbm right before.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    04-27-09 04:37 PM
  25. thatzall's Avatar
    So far only good stuff from the upgrade,
    Thanks Kevin!
    04-27-09 05:07 PM
1,933 ... 6970717273 ...
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD