05-22-09 06:33 PM
1,933 ... 89101112 ...
tools
  1. jcoolw's Avatar
    My Browser is gone, any ideas?
    resend service books
    04-23-09 01:45 AM
  2. Desh9583's Avatar
    just installed it and it took forever for phone to restart...anyone else notice that
    ?
    04-23-09 01:46 AM
  3. tCruzin4lyfe's Avatar
    I just upgraded, dont really see any improvements. memory is at 34 i think. dont know how. But I was wondering do anybody else notice a lag when rotating the phone?? when i did the .113 os it was real quick and after that i did .122 and the hybrid with .131 & 5.0 and both of those seem to have lag. I miss the quickness in .113. Anybody else have this problem or could it be the theme I have which is Sterling??
    04-23-09 01:46 AM
  4. XxUn70ucHaBlExX's Avatar
    Restore...o come on..
    I pm'd you for the wallpaper :]
    04-23-09 01:48 AM
  5. al_dizzle419's Avatar
    is it better to use apploader or dm when installing this?
    04-23-09 01:48 AM
  6. yrubuggin's Avatar
    resend service books
    Service books? Sorry I haven't heard that one yet. A little help...

    Thanks
    04-23-09 01:48 AM
  7. tattedup24's Avatar
    thanks i thinks its gona load
    04-23-09 01:49 AM
  8. XxUn70ucHaBlExX's Avatar
    Service books? Sorry I haven't heard that one yet. A little help...

    Thanks
    options > advanced options > host routing table > bb button > register now
    Last edited by XxUn70ucHaBlExX; 04-23-09 at 01:52 AM.
    04-23-09 01:50 AM
  9. kev83202's Avatar
    Service books? Sorry I haven't heard that one yet. A little help...

    Thanks
    BB options > Advanced Options > click on host routing table, hit the blackberry button and choose register now.
    04-23-09 01:51 AM
  10. fiend2386's Avatar
    options > advanced options > service book > bb button > resend service books
    you're like a ninja.... I thought for sure I'd be the first to respond to that
    04-23-09 01:51 AM
  11. stormwrx's Avatar
    Anyone notice louder and clearer audio from both Slacker and the media player?
    04-23-09 01:52 AM
  12. drumzalicious's Avatar
    that's not where you see the color banding...
    the best place would be in the media where the blue shades to black... on .75.. the transition is very smooth... where on other OS's .. you can see the color changing
    im on .75 and i still see the colors changing albiet its not as bad as in some wallpapers i have used it is still there
    04-23-09 01:53 AM
  13. Appels's Avatar
    Just a quick note ... Make sure and re-send your service books after upgrading. That will most likely solve alot of issues.

    Findings: From home screen without full menu being open, screen click opens full menu .. boot time 2x as fast .. slight gain in memory [approx. 1 meg.] .. obvious increase in accelerometer sensitivity from portriat to landscape .. increase in call quality and volume .. increase in touch sensitivity .. increase in browser speed

    When screen locked, still goes to landscape .. color banding still present .. thats all for now.

    I upgraded from .113 which I was very happy with ... and so far am even happier with .132. Im not an upgrade nazi, .113 was my only upgrade from .75. I highly reccomend this upgrade.

    Hope this helps.
    04-23-09 01:53 AM
  14. tattedup24's Avatar
    any one tried this os on an unlocked storm with another carrier?
    04-23-09 01:53 AM
  15. rpmgsxr's Avatar
    Service books? Sorry I haven't heard that one yet. A little help...

    Thanks
    Forget the service books and GIVE ME SOME MORE COW BELL!!!!!!

    Kidding go to
    Options, Advanced Options, Host Routing Table, open it and hit the menu button and select "Register Now"
    04-23-09 01:53 AM
  16. bosephus61's Avatar
    One issue for me right off the back -- having problems keeping my EVDO signal (I'm a bit on the fringe). With the .114 platform code, I was able to keep it more reliably.
    04-23-09 01:54 AM
  17. yrubuggin's Avatar
    Thanks everyone. She's working now. Cheers
    04-23-09 01:54 AM
  18. Dave12308's Avatar
    that's not where you see the color banding...
    the best place would be in the media where the blue shades to black... on .75.. the transition is very smooth... where on other OS's .. you can see the color changing
    Not true, I just had .75 on my phone in the process of going to .132; and I checked. It looks exactly the same. The only thing different is the gradient on the icon tiles and selection bar.
    04-23-09 01:56 AM
  19. thirdeye's Avatar
    Installing now. I was reading through this thread and it seems that for every post saying something has been improved there is another saying it hasn't. Can't wait to play with it and test it out all day tomorrow. I think I'm def a crack addict. No... wait. I sure that I am.
    04-23-09 01:56 AM
  20. sjirgens's Avatar
    any one tried this os on an unlocked storm with another carrier?
    Works for my unlocked storm on Bell, but thats still CDMA not GSM
    04-23-09 01:57 AM
  21. Sylverlady's Avatar
    Anyone notice louder and clearer audio from both Slacker and the media player?
    Oh wow! Great!

    It's worth it to me just for that. Thanks stormrx!

    I'm dl'd now.
    04-23-09 01:57 AM
  22. Audizine's Avatar
    im on .75 and i still see the colors changing albiet its not as bad as in some wallpapers i have used it is still there
    the place to see is in the media... where you have the blue background...

    i just updated to .132... and the color banding is still there... but is not as bad as the previous OS's... i had .109>.113>.114>.122>and some hybrids along the way... on all previous OS's the color banding was really obvious.. but did anybody else notice is not as bad on .132???
    04-23-09 01:58 AM
  23. tattedup24's Avatar
    well if all else fails i can fix the browser lol cant wait to see how it is i just got my storm last week and it had .75 no real complaints i love this phone glad i didnt get the iphone
    04-23-09 01:58 AM
  24. tCruzin4lyfe's Avatar
    anybody notice a lag n the Accelerometer?? it was quick when i ran .113 but every leak i installed after that has seem to lag (.122 & hybrid)
    04-23-09 01:58 AM
  25. mrdiablo57's Avatar
    givin it a shot!!!!
    04-23-09 01:59 AM
1,933 ... 89101112 ...
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD