1. Trekker315's Avatar
    Had problems with my AOL e-mail yesterday, (it seems to be alot faster today). So I deleted the e-mail and re-imputed it.

    I get new e-mails in both my AOL folder and my "Messages" folder.

    But the new mail indicator doesn't show up over the aol email folder....just the messages folder.


    My gmail and yahoo still work fine.

    any ideas on how to fix that? (other than "get a new e-mail address....AOL sux")
    12-19-08 12:45 PM
  2. mtoomey79's Avatar
    Options>Advanced Options>Host Routing Table>(Blackberry Button) Register Now.

    Open the message in your inbox then do a battery pull.

    Repeat if neccessary.
    12-19-08 12:48 PM
  3. Trekker315's Avatar
    sorry, I'm a newb...do i turn the phone off before I pull the battery out?

    and what does "registering" do?
    12-19-08 12:51 PM
  4. blitzjb's Avatar
    There was definately an AOL issue.
    12-19-08 01:02 PM
  5. Trekker315's Avatar
    Do i turn the phone off before I pull the battery?
    or should I just open the sucker and pull it out?
    12-19-08 01:03 PM
  6. Trekker315's Avatar
    Can anyone help me out with my last question?
    12-19-08 01:18 PM
  7. peterlwin's Avatar
    Can anyone help me out with my last question?
    just pull the battery with the phone turned on. Wait for about 30 seconds then put the battery back in, the phone will start automatically.
    12-19-08 01:36 PM
  8. Trekker315's Avatar
    Thanks, I appreciate it
    12-19-08 01:48 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD