05-29-09 09:24 PM
183 1234 ...
tools
  1. shanepark2's Avatar
    here is the .86 mms cod file... enjoy...lol
    03-03-09 12:05 AM
  2. 9530newbie's Avatar
    Shane, Thank you for the file!

    Update: As shane said in his directions, you will get a couple of java errors and it will display different until you reload the mms.cod file. Make sure you put the downloaded mms.cod file in the crackUtil folder and either delete the one that is there or overwrite it. It worked perfecly!!
    Last edited by 9530newbie; 03-03-09 at 12:46 AM.
    03-03-09 12:11 AM
  3. shanepark2's Avatar
    no problem. glad to help.
    03-03-09 12:19 AM
  4. krissrock's Avatar
    i had to move it right into the crack directory cause it wouldn't load it yes...but even after it supposedly loads it, it's never in the phone. I noticed the file size of the 109 in the phone was 200kb, the file size of the .86 on these link is only 1kb, although the properties say 524kb. I think these files are bad. I found another link to one that had a file size of 201kb...but having had to reload things on my phone so many times, i don't even want to try it anymore.
    03-03-09 09:12 AM
  5. shanepark2's Avatar
    i had to move it right into the crack directory cause it wouldn't load it yes...but even after it supposedly loads it, it's never in the phone. I noticed the file size of the 109 in the phone was 200kb, the file size of the .86 on these link is only 1kb, although the properties say 524kb. I think these files are bad. I found another link to one that had a file size of 201kb...but having had to reload things on my phone so many times, i don't even want to try it anymore.
    The file is fine. Its same EXACT file from the link above it. Thats were I got it. How do you know the file is not in the phone. If it isn't, you did it wrong. It's not rocket science.
    1. Drop the file in the directory C/Program Files/Crackutil
    2. Right click on Crackutil desktop icon, and select "Run as Aministrator"
    3. Select FILE MANIPULATION - INTERMEDIATE
    4. select Load File to Device
    5. Navigate to and select net_rim_bb_mms.cod
    6. Let the phone reboot and your mms problem is fixed.
    03-03-09 09:46 AM
  6. charlieb620's Avatar
    Just Loaded The MMs File With The .90 Radio Hybrid. Hopefully Everything Runs Smootly Without Errors. Im Still The Only Way Down My Way With A Storm On T-Mobile. I Went Into The T-Mobile Store To Pay My Bill And The Rep Tried To Get Me To Upgrade My Phone. I Pulled Out The Storm And Shut Him Up. LOL
    03-03-09 11:12 AM
  7. lostmarine's Avatar
    I am running .109 with no mms problems either

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    03-03-09 12:42 PM
  8. husker619's Avatar
    The file is fine. Its same EXACT file from the link above it. Thats were I got it. How do you know the file is not in the phone. If it isn't, you did it wrong. It's not rocket science.
    1. Drop the file in the directory C/Program Files/Crackutil
    2. Right click on Crackutil desktop icon, and select "Run as Aministrator"
    3. Select FILE MANIPULATION - INTERMEDIATE
    4. select Load File to Device
    5. Navigate to and select net_rim_bb_mms.cod
    6. Let the phone reboot and your mms problem is fixed.

    KISS - Keep It Simple Stupid!! This worked awesome for me!! Followed the above steps word for word and now im flooding my freinds with MMS!
    03-03-09 01:23 PM
  9. jmedeiros_06's Avatar
    Just Loaded The MMs File With The .90 Radio Hybrid. Hopefully Everything Runs Smootly Without Errors. Im Still The Only Way Down My Way With A Storm On T-Mobile. I Went Into The T-Mobile Store To Pay My Bill And The Rep Tried To Get Me To Upgrade My Phone. I Pulled Out The Storm And Shut Him Up. LOL
    nicely done sir it be nice to have the storm made for t-mobile instead of having to unlock it
    03-03-09 01:26 PM
  10. rooster3.0#CB's Avatar
    When I remove the .109 mms file, I keep getting an error message that says "grid text error". I replace it with the other mms file and it still doesn't work. Any ideas?
    03-03-09 01:27 PM
  11. lazyalba's Avatar
    mine is working perfectly... *fingers crossed*
    03-03-09 01:36 PM
  12. rooster3.0#CB's Avatar
    Scratch that, I got it.
    03-03-09 01:42 PM
  13. roadrage247's Avatar
    YES! Priceless post for us early adopters. MMS forwarding hasn't worked for me since I began upgrading to the latest versions -> currently running .109.

    I just accepted it because it's not an official release and then stumbled across this post. Thanks again, worked like a charm!
    Now I'll keep this file off to the side in case the issue still exists in version .1xx

    KUDOS!
    03-03-09 04:31 PM
  14. Charles595's Avatar
    I did it twice. Step for step. It doesn't work. Any suggestions?
    03-03-09 08:03 PM
  15. shanepark2's Avatar
    I did it twice. Step for step. It doesn't work. Any suggestions?
    which method were you using? were did you get the mms cod file from.
    03-03-09 08:12 PM
  16. Charles595's Avatar
    i got it from here. the first post on this thread
    03-03-09 08:14 PM
  17. shanepark2's Avatar
    i got it from here. the first post on this thread
    Try using the mms cod from post #26...http://forums.crackberry.com/attachm...rim_bb_mms.zip
    And steps from post #30...
    1. Drop the file in the directory C/Program Files/Crackutil
    2. Right click on Crackutil desktop icon, and select "Run as Aministrator"
    3. Select FILE MANIPULATION - INTERMEDIATE
    4. select Load File to Device
    5. Navigate to and select net_rim_bb_mms.cod
    6. Let the phone reboot and your mms problem is fixed.
    03-03-09 08:20 PM
  18. Charles595's Avatar
    ok. i'm trying it now. thanks. i'll let you know
    03-03-09 08:23 PM
  19. Charles595's Avatar
    NICE! It worked! Thanks man!
    03-03-09 08:38 PM
  20. shanepark2's Avatar
    NICE! It worked! Thanks man!
    Great. What was it that was differant with the way that worked and the way that didn't. Just for future troubleshooting.
    03-03-09 08:48 PM
  21. Charles595's Avatar
    I think I had a bad file. Thanks!
    03-03-09 09:03 PM
  22. shanepark2's Avatar
    I think I had a bad file. Thanks!
    Thanks... your good to go now
    03-03-09 09:05 PM
  23. cjro9's Avatar
    I'm having an issue, when I click run as admin it loads up then keeps telling me my phone isn't connected..I've unplugged and replugged in my phone many times..any ideas?


    Edit: Problem Fixed.
    Last edited by cjro9; 03-03-09 at 09:12 PM.
    03-03-09 09:08 PM
  24. shanepark2's Avatar
    I'm having an issue, when I click run as admin it loads up then keeps telling me my phone isn't connected..I've unplugged and replugged in my phone many times..any ideas?


    Edit: Problem Fixed.
    Glad you got it, but for future problems, I have found if you reboot pc and phone, it usually fixes most connection issues.
    03-03-09 09:26 PM
  25. bwackbewie's Avatar
    thank you shanepark2. very easy to follow instructions. just went through the process lets hope its gon work which im sure will.
    03-04-09 12:42 AM
183 1234 ...
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD