1. ramath0294's Avatar
    I just updated to .148 after i did I noticed that i can not send MMS messages it will only let me save them I get a message that says ( NO MMS SERVICE RECORD MESSAGE CANNOT BE SENT .YOU WILL ONLY BE ABLE TO SAVE DRAFT.) A any help would be awesome.
    05-21-09 03:40 PM
  2. bdale00's Avatar
    I just updated to .148 after i did I noticed that i can not send MMS messages it will only let me save them I get a message that says ( NO MMS SERVICE RECORD MESSAGE CANNOT BE SENT .YOU WILL ONLY BE ABLE TO SAVE DRAFT.) A any help would be awesome.
    Resend your service books, easiest way, options, mobile network, diagnostics test....
    05-21-09 03:45 PM
  3. ramath0294's Avatar
    Tried it still same anything else i should do.
    05-21-09 04:06 PM
  4. bdale00's Avatar
    Tried it still same anything else i should do.
    You might need to
    1.resend your service books or 2.register your bb.
    1. Go to your email settings which should be under setup unless you moved it.
    >hit bb button
    >click on service books
    >click send service

    2. Go to Options
    >Click on Advanced Ooptions
    >click on Host Routing Table
    >hit bb button
    >click Register now
    05-21-09 04:14 PM
  5. ramath0294's Avatar
    I did the sec 1 and it all went through good got a message saying your handheld has been reg. with the wireless network.

    I also did the first 1 as well and got (your device had a problem connecting to a server.)
    05-21-09 04:24 PM
  6. patches152's Avatar
    there was an issue with service books recently. call VZW and confirm that the mms feature is still provisioned on your account, or you won't get the mms books sent.

    and try sending service books from the BIS website.

    just google BIS VZW and you'll see it.
    05-21-09 04:37 PM
  7. ramath0294's Avatar
    GOT IT thanks guys
    05-21-09 04:43 PM
  8. tucker3434's Avatar
    You might need to
    1.resend your service books or 2.register your bb.
    1. Go to your email settings which should be under setup unless you moved it.
    >hit bb button
    >click on service books
    >click send service

    2. Go to Options
    >Click on Advanced Ooptions
    >click on Host Routing Table
    >hit bb button
    >click Register now
    I'm having the same issue but with email. All other messages seem to work fine. It receives, but won't send. It says no message service is set up. I assume it is the same thing. I just did the register thing and it didn't work. I can't find my email settings. Can someone dumb this down for me?

    Edit: Nevermind, I just completely overlooked it. It's working now.
    Last edited by tucker3434; 05-21-09 at 06:44 PM. Reason: Problem Solved.
    05-21-09 06:21 PM
  9. lrdiamond04's Avatar
    My Browser Disappeared And It Says Can't Connect...what Is The Problem
    05-22-09 12:19 AM
  10. fannum's Avatar
    could not retrieve message content. try again later

    what is this I can't download later won't do nothing
    05-22-09 04:00 AM
  11. Emti's Avatar
    You might need to
    1.resend your service books or 2.register your bb.
    1. Go to your email settings which should be under setup unless you moved it.
    >hit bb button
    >click on service books
    >click send service

    2. Go to Options
    >Click on Advanced Ooptions
    >click on Host Routing Table
    >hit bb button
    >click Register now
    At first it wouldn't even let me in the email settings. Did a batt pull then first part worked for me so I didn't have to go into the host routing table.
    05-22-09 02:25 PM
  12. deeman54's Avatar
    At first it wouldn't even let me in the email settings. Did a batt pull then first part worked for me so I didn't have to go into the host routing table.
    Yeah dude you need to re-register your bb, and by the way while your at it you should dial*228 to update your signal strength and roaming capabilities.
    05-22-09 02:32 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD