1. HeroBerry's Avatar
    I recently upgraded to .103 from .75 but the only problem now is I lost my email icons.

    I'm still receiving emails but they are going straight to my messages box. I followed the advice of my fellow Crackberry comrades and knew what I had to do. But when I went to sign in to my email setup, it seems as if I forgot my information.

    I know now how to retrieve my password, the problem is I think I forgot my user name as well.

    Is there anyway to find that out or change it. I tried to create a new one but my Berry told me that there is already a name associated with my PIN.

    I tried signing in using my PIN as my username but it wasn't working.

    Any info?
    02-13-09 10:51 AM
  2. Eric16l's Avatar
    Call Verizon. They can look up your credentials for you. Been there. Done that.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    02-13-09 05:57 PM
  3. kokuryuha's Avatar
    lol didn't you ask this already? i think we told ya to call VZW :P
    02-13-09 09:29 PM
  4. mittaytwo's Avatar
    Do the resend service books, or go to host routing and register. If it doesnt register, pull the battery, put it back in and I can guarantee you that you will get the email saying registered etc...

    This has happened to me a few times, just pull the battery
    02-13-09 10:29 PM
  5. bicho.mm0's Avatar
    call to your service provider they will give yoy a free number for BB Support only
    02-13-09 10:39 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD