02-08-09 08:16 PM
196 ... 5678
tools
  1. Sith_Apprentice's Avatar
    Morning Sith, downloading now but probably wont install untill Wednesday. On my way to the airport, business trip to Dallas...Once again Congrats!!!
    Thank you.

    as for the OS no worries, I will continue to tweak the OS and hopefully master the MSI files for the installation. If not Ill just zip up the java folder and do it that way.
    02-08-09 01:02 PM
  2. jklevin's Avatar
    Sith, is this OS usable now or are there still install issues?
    02-08-09 01:06 PM
  3. Sith_Apprentice's Avatar
    it installed fine on my machine but i need people to test on theirs
    02-08-09 01:07 PM
  4. NFLBlitze1's Avatar
    i don't have the capabilities to actually read all the posts in this thread.

    from my understanding Sith_Apprentice you are tweaking to BB Storm OS to make it work for you? can someone clarify what is going on in this thread?
    02-08-09 01:10 PM
  5. UKJay43's Avatar
    it installed fine on my machine but i need people to test on theirs
    Congrats on the Engagement. I have a cool Blog I do with my wife I will send you. Right up this alley about commitment etc.

    Second....did you really just create a hybrid OS I'm downloading and about to install? WOW!!!!!!

    "If it works" and "I don't nuke my phone permanently", I will campaign very hard for you for CEO of Crackberry.com! (apologies to Kevin who will still be acting Chairman of the Board and Chief Shareholder)

    Thank you sir! (I think)
    02-08-09 01:14 PM
  6. UKJay43's Avatar
    it installed fine on my machine but i need people to test on theirs
    When I install, I'm good with install procedure from this thread:

    Using CrackMem to Gain App Memory
    http://forums.crackberry.com/f86/new...memory-142376/
    02-08-09 01:18 PM
  7. jklevin's Avatar
    I'll give it a whirlski. I'll let ya know.
    02-08-09 01:22 PM
  8. thedannelson's Avatar
    Thank you.

    as for the OS no worries, I will continue to tweak the OS and hopefully master the MSI files for the installation. If not Ill just zip up the java folder and do it that way.
    Definite Congrats Sith, good stuff.

    Downloading your tweaked OS now. Will try the install ASAP.
    02-08-09 02:17 PM
  9. jklevin's Avatar
    The install went perfectly, is there anything in particular you are looking for, or are you just looking for people to use it the way they normally would and report errors?
    02-08-09 02:26 PM
  10. UKJay43's Avatar
    it installed fine on my machine but i need people to test on theirs
    I love it!

    I fixed the Enterprise Server Activation! Had to pull the battery a couple of times for DM to recognize the device and then bam it synced and Activation Server did it's thing.

    All of the great things with .90 are back.

    ...fat keyboard
    ...fast typing
    ...superfast browser

    And so far after 60 minutes of playing with it, no random reboots or resets or typing lag.

    Bluetooth works well with
    BMW-
    Motorola Stereo DJ Headphones(S805)
    Blackberry Stereo Gateway in my Entertainment Room.
    Can't test if it works with Video BT.

    Making and receiving calls while running Bluetooth also works flawlessly!

    I just pulled the battery and it rebooted in less than 90 seconds. I'm not kidding!!!! 2nd battery pull took longer.

    I'm a happy camper and will be reporting back with any noticeable issues as the day goes on. I did just notice the clock spin for a brief second.

    Thanks Sith.
    Last edited by UKJay43; 02-08-09 at 03:03 PM. Reason: Solved my problem.
    02-08-09 02:30 PM
  11. thedannelson's Avatar
    Installed fine onto my computer (running Windows 7)

    Installing onto my Storm now and seems to be working.

    It did show it as a downgrade in my DM (I was on .99 before) you guys have the same thing happen?
    02-08-09 02:38 PM
  12. jklevin's Avatar
    mine showed as an upgrade I think*trying to think back* it did show as .101


    I'm loving the speed...much improved from .99
    02-08-09 02:49 PM
  13. briankeith513's Avatar
    Sith,

    Just wanted to add my congrats. I've been married for just a little over 4 years now, and although it's a challenge, I'm very happy.
    02-08-09 02:50 PM
  14. ALFIE74's Avatar
    Congrats Buddy!!
    02-08-09 02:54 PM
  15. thedannelson's Avatar
    mine showed as an upgrade I think*trying to think back* it did show as .101


    I'm loving the speed...much improved from .99
    Mine did too, at first. Then it said it was a downgrade when I went to actually update it.

    Wierd. Installation is almost done so I will check out the version number on the phone itself when I'm done.

    What does your phone show?
    02-08-09 02:56 PM
  16. Sith_Apprentice's Avatar
    Thank you thank you

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    02-08-09 02:58 PM
  17. jklevin's Avatar
    My phone shows .100 now which is kinda weird, but is running pretty well. Did have a little lag typing in the browser but it's much better. I'm working on getting all my apps re-registered and whatnot. So far so good.

    Thanks for all the hard work Sith
    02-08-09 03:01 PM
  18. thedannelson's Avatar
    Shows as 4.7.0.100

    Installed fine.

    Love the bigger keyboard font from .90

    Sith, seem to be having the camera problem as we did with .90

    Just a heads up, thanks for your hard work.

    Sorry, by camera issues I mean pictures not saving sometimes.
    Last edited by thedannelson; 02-08-09 at 03:08 PM. Reason: To be clear
    02-08-09 03:03 PM
  19. Sith_Apprentice's Avatar
    I am looking for any bugs. The ea I'm not sure of this wired or wireless? Delete all your current desktop service books and try again.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    02-08-09 03:05 PM
  20. Sooks's Avatar
    I am looking for any bugs. The ea I'm not sure of this wired or wireless? Delete all your current desktop service books and try again.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    thats weird mine showed 4.7.3.103 , and it didnt not work at all , also , the first build we tried stih , gave me the blue screen of death on vista and currupted my desktop manager, finially was able to boot in safe mode and delete it lol.. it was bad.
    02-08-09 03:07 PM
  21. thedannelson's Avatar
    thats weird mine showed 4.7.3.103 , and it didnt not work at all , also , the first build we tried stih , gave me the blue screen of death on vista and currupted my desktop manager, finially was able to boot in safe mode and delete it lol.. it was bad.
    Showed 4.7.3.103 in the DM right? Mine too. Once installed it shows 4.7.0.100
    02-08-09 03:09 PM
  22. Sith_Apprentice's Avatar
    Try using apploader in vista not DM. Vista doesn't like BB in general lol

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    02-08-09 03:10 PM
  23. jklevin's Avatar
    if you zoom to 1.1 then the pix will save
    02-08-09 03:11 PM
  24. Sith_Apprentice's Avatar
    I can name the OS build but not the cod files that's why it shows that

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    02-08-09 03:11 PM
  25. Sooks's Avatar
    Try using apploader in vista not DM. Vista doesn't like BB in general lol

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    lol so i can tell , ok will do lol.
    02-08-09 03:12 PM
196 ... 5678
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD