1. shady360's Avatar
    I'm trying to open links in Twitter from a NJ newspaper, and ONLY the links from this particular poster won't open correctly. Here's an example:

    U.S. transportation head rejects airlines exemptions from tarmac wait time limits | - NJ.com

    It's like it only opens the header of the particular page I'm trying to get to. Links from other posters seem to work just fine (including other posters that use bit.ly). I tried copying and pasting the link into the BB browser and that didn't help either. I opened the same tweets on my PC and the links open just fine, so the links are good. I haven't changed any browser settings or anything like that. Tried doing a battery pull and that didn't help either. Very frustrating!
    04-23-10 10:11 AM
  2. uncleman's Avatar
    Funny, I get the same thing sometimes when opening links to stories or blogs or whatever. I just assumed it was a mistyped link to a story and therefore defaulted to a main page.

    However....I just copied the bit.ly link and pasted it into my Opera browser and it worked just fine. Very interesting..... Yet another reason why Opera kicks the BB browser's a$$.
    04-23-10 11:08 AM
  3. howarmat's Avatar
    i am guessing they are sending you iphone only links
    04-23-10 11:21 AM
  4. shady360's Avatar
    Well, I downloaded the Bolt browser, and here's what I found:

    The links from this particular newspaper open fine in the Bolt browser, but not the BB browser. I was messing with the preferences in the Bolt browser and found that when I changed from desktop layout to mobile layout, suddenly the links didn't work again! I'm not sure what the newspaper changed on their end because their links used to work just fine.

    How do I change this setting in the BB browser?
    05-05-10 12:41 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD