1. dparks69's Avatar
    I dunno about anybody else but it seems like everytime i update now on top of my backup not automatically loading my calender entries are toast. Am I the only one having this issue? The backup isnt a big deal cause ive gotten used to reloading it manually anyway since .86 but this time my calender didnt backup im assuming because after i restored i got nothing. Ive put everything back in with the exception of my facebook calender syncing which im sure takes a minute to update but its getting kind of old to have to do that everytime. Any thoughts on matter anyone?
    05-20-09 12:54 PM
  2. nazarat28's Avatar
    I just had the exact same issue when I updated to .148. After doing an initial restore, none of my calendar items showed. I restored a second time and everything came back so you may want to try that.
    05-20-09 01:01 PM
  3. TReal82986's Avatar
    Same issue but when I try a second time I still don't get it back

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    05-20-09 01:13 PM
  4. Penutbutter_N_Jelly's Avatar
    Same here. Last three or four OS updates I've done I have to go back and restore my calendar events. Only happens with the calendar though, nothing else. Not that big of a deal, just annoying.
    05-20-09 01:37 PM
  5. dparks69's Avatar
    it is annoying, ive been at work all night thinking maybe at least the facebook calendar would resync. not happening though. im gonna try and do another restore in the morning just cause i dont feel like booting the pc tonight. if anybody runs across a way to fix this let me know.
    05-21-09 01:09 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD