02-13-09 02:00 AM
66 123
tools
  1. mightyjohn#AC's Avatar
    This had me scared. I just wiped and reloaded my storm os and stuff. The while testing everything out found that the internet was inop. This thread makes me feel a lot better... whhheww!

    EDIT>>> I in the DFW area also.
    02-12-09 11:08 PM
  2. lowespitt's Avatar
    CNN just popped up on mine as we sit here!
    02-12-09 11:09 PM
  3. srg1226's Avatar
    Could be a storm issue. Friend in NYC with the curve said his works fine, im right outside NYC and mine is out...
    02-12-09 11:11 PM
  4. twittymilk's Avatar
    The Blackberry browser isn't working on mine or my sister's.
    02-12-09 11:12 PM
  5. lowespitt's Avatar
    How ironic...could it be related to the wind storms that have swept the northeast the last 24 hours.

    The storm takes out the storm!!
    02-12-09 11:13 PM
  6. FenwayPhil's Avatar
    How ironic...could it be related to the wind storms that have swept the northeast the last 24 hours.

    The storm takes out the storm!!
    didn't think of that!!
    02-12-09 11:14 PM
  7. Daedalus256's Avatar
    My friend with a Storm noticed this while we were out earlier. Wasn't working on my 8830 either. Worked just fine with my 8310 on T-Mobile though. I don't think it was a RIM issue. I think it was Verizon pointing a finger.
    02-12-09 11:15 PM
  8. jpg's Avatar
    all good here in seattle!
    02-12-09 11:15 PM
  9. helmsleyl's Avatar
    I really don't see how it can be RIM's problem, because don't our phones connect to our service provider's server?
    02-12-09 11:16 PM
  10. ssrfanatic's Avatar
    Now it is up at least for me in the DFW area.
    02-12-09 11:17 PM
  11. oneijose's Avatar
    I can get on it's just extrmly slow! Good old iPod touch. I need my crack and having a slow connection was killing me!

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    02-12-09 11:19 PM
  12. Iceman's Avatar
    Good here in the southest too!
    02-12-09 11:20 PM
  13. lowespitt's Avatar
    New Error

    HTTP Error 503: Service Unavailable

    The server is currently unable to handle your request due to temporary overloading or maintenance of the server. Please try loading a different page. Contact your service provider if this problem persists.
    02-12-09 11:23 PM
  14. Jeremy1#WN's Avatar
    I really don't see how it can be RIM's problem, because don't our phones connect to our service provider's server?
    Nope, they connect to RIM's servers.
    02-12-09 11:25 PM
  15. RyanB95's Avatar
    Tip it was down for me for a while too. Its ok now tough

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    02-12-09 11:26 PM
  16. MuDvAyNe's Avatar
    The most reliable network my *** lol

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    02-12-09 11:27 PM
  17. Latin Thug's Avatar
    Now it is up at least for me in the DFW area.

    Me and DFW still down
    02-12-09 11:28 PM
  18. mblesso's Avatar
    and I am up!

    CT
    02-12-09 11:30 PM
  19. DeaconBlue's Avatar
    Seattle here...I'm down.
    02-12-09 11:30 PM
  20. xcyberxwolfx's Avatar
    Its going in and out...

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    02-12-09 11:31 PM
  21. twittymilk's Avatar
    My Curve is back online.
    02-12-09 11:31 PM
  22. dcs3473's Avatar
    All good here in Newark, Ohio. East of Columbus.
    02-12-09 11:31 PM
  23. GADGET-GEEK's Avatar
    Thank God it's up again. I thought I was gonna' have a nervous breakdown without my crack.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    02-12-09 11:31 PM
  24. dcs3473's Avatar
    All good here in Newark, Ohio. East of Columbus.
    02-12-09 11:33 PM
  25. canuckinnh's Avatar
    No service in VT. Must be the cold weather
    02-12-09 11:34 PM
66 123
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD