04-26-10 09:12 PM
38 12
tools
  1. 1812dave's Avatar
    [email protected] to give them feedback about issues with iheart on 607.

    some stations that played on 320, aren't playing on 607
    04-07-10 03:00 PM
  2. Nomad6677's Avatar
    works fine for me, ive played it for hours at a time without any issues
    04-07-10 03:07 PM
  3. 1812dave's Avatar
    i mostly play the classic rock genre stations and before the update, they played fine. now just a tiny handful will play.
    04-07-10 03:12 PM
  4. ITF36059's Avatar
    Broke for me too. Emailed support. None of the stations I selected will play.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    04-07-10 03:31 PM
  5. RJanney's Avatar
    I just upgraded to .607 today & it won't work for me, either. Gaah.
    04-07-10 09:43 PM
  6. RJanney's Avatar
    Then again - bear with me: I've been struggling with this update since around noon today - I just though to set the permissions (again).

    Options > Applications > Highlight IHeart >BB button > edit permissions. Set to:

    Connections - allow
    Interactions - custom
    User Data - allow

    Mind you, I experienced success only after reloading the OS.

    One down. I do not like being forced into using Bing as a browser.

    ETA: And now I can't figure out how to edit my profile to reflect Storm2..
    Last edited by RJanney; 04-07-10 at 10:02 PM.
    04-07-10 09:57 PM
  7. 1812dave's Avatar
    Then again - bear with me: I've been struggling with this update since around noon today - I just though to set the permissions (again).

    Options > Applications > Highlight IHeart >BB button > edit permissions. Set to:

    Connections - allow
    Interactions - custom
    User Data - allow

    Mind you, I experienced success only after reloading the OS.

    One down. I do not like being forced into using Bing as a browser.
    mine is already set that way. some stations work--some don't, on 607.
    04-07-10 10:00 PM
  8. RJanney's Avatar
    I'm sorry..I wish I had some other advice to give you. I've been fiddling with this thing literally all day. I'm glad to have stumbled over one fix that works so far.
    04-07-10 10:13 PM
  9. lssanjose's Avatar
    Hit and miss with me, too. That's why I'm going back to seanren's hybrid

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    04-07-10 10:17 PM
  10. 1812dave's Avatar
    I've tried repeatedly to go back to stations that don't work, and they never work no matter how many times I skip around from station to station.
    04-07-10 10:37 PM
  11. ben71r's Avatar
    Only a few stations worked for me also. I emailed support and waiting for a response. Went back to .517

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    04-07-10 10:53 PM
  12. 1812dave's Avatar
    Only a few stations worked for me also. I emailed support and waiting for a response. Went back to .517

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    thanks for emailing them!
    04-07-10 11:49 PM
  13. yellowmac's Avatar
    hit or miss with me too. i hope they can find a fix for this soon
    04-08-10 11:14 AM
  14. ben71r's Avatar
    thanks for emailing them!
    No problem! Hopefully they have a fix for this!
    04-08-10 02:03 PM
  15. RJanney's Avatar
    I spoke too soon. It does work, just not reliably. If I can get a station to come in, I dare not turn it off until I'm ready. No telling if I can get it back. I wrote them also. I really hope there's a fix in the works.
    04-09-10 12:54 AM
  16. ITF36059's Avatar
    Emailed iheartradio 2 days ago. Below is their offficial response.
    "










    "
    04-09-10 11:51 AM
  17. 1812dave's Avatar
    Emailed iheartradio 2 days ago. Below is their offficial response.
    "










    "
    I especially like what they wrote on line 4.
    04-09-10 11:59 AM
  18. ben71r's Avatar
    Emailed iheartradio 2 days ago. Below is their offficial response.
    "










    "
    I got the same one!
    04-09-10 12:53 PM
  19. art50's Avatar
    iHeart radio is the real deal breaker for me to go back to .517, in fact thats what I did. I listen to it all day long. When I upgraded to .607, I found hardly any stations would play. I went to news/talk, and pressed every station, only to find 1 that worked, same with other categories. Their claiming to have 750+ stations, and I can barely get 2 or 3 that work.

    I too emailed iHeart about this problem, with no reply. Its fun changing the OSs around, but after doing it 5 to 6 times in a day, its gets to be a pain. Especially after losing all your settings and emails and such, then to find out upon reboot all these uncaught exceptions pop up, and have to reload again.

    My question is, why can't all these OS builders find a way to fix iHeart with .607. I really liked the overall performance of the new released build .607, but its kinda useless to me without my iHeart radio. As far as battery life, I never had real good life, thats why I use a 3300 m/a battery, and keep one on the charger all the time.

    If your into news/talk radio, may I suggest KFI am 640 out of Los Angeles. I love this channel, enough to downgrade my OS just to have it............
    04-10-10 10:06 AM
  20. 1812dave's Avatar
    "Especially after losing all your settings and emails and such, then to find out upon reboot all these uncaught exceptions pop up, and have to reload again"

    I updated 2 S2's to 607 from 320 and didn't have any of the issues you complained about, other than iheartradio. google maps search is broken too, btw. other than that...607 is working well and battery life is fanfrickintastic.
    04-10-10 11:51 AM
  21. art50's Avatar
    I believe that is what I said!!! .607 seemed to be a good OS for my Storm2, but my dealbreaker was the iHeart radio app. I'm glad to see you had the same issue!!!!!!

    As far as battery life, in my case, I don't care. I pack a pair of 3300 m/a batteries all the time, so thats not one of my concerns....
    Last edited by art50; 04-10-10 at 11:02 PM.
    04-10-10 11:00 PM
  22. lssanjose's Avatar
    Second KFI. I downgraded myself to Seanren's hybrid

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    04-11-10 12:01 PM
  23. art50's Avatar
    UPDATE:

    I downloaded and installed the new .612 from TANK, ACT 3. I installed the 2.2 version of iHeart, and got a few of my channels back, but not really the ones I wanted. Then I uninstalled iHeart, did a battery pull for 10 minutes, then downloaded the old 1.0 version, and now it works. I get every station I click on. Hopefully this is a fix for the rest of you that enjoy iHeart as much as I do.......
    04-17-10 03:56 PM
  24. holden190's Avatar
    I'm having problems, also. I was able to get KFI out of LA once, but can not got it back. No stations work.

    I wrote iheart as well.
    04-17-10 04:14 PM
  25. 1812dave's Avatar
    I'm having problems, also. I was able to get KFI out of LA once, but can not got it back. No stations work.

    I wrote iheart as well.
    super. thanks!
    04-17-10 07:58 PM
38 12
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD