1. Valace2's Avatar


    oops stupid BGR watermark
    04-22-10 12:28 PM
  2. itsdollar's Avatar
    Nice... Someone will get upset though
    04-22-10 12:54 PM
  3. 5 point 1's Avatar
    Awesome! Now someone make an S2 run Android 2.1!
    04-22-10 01:19 PM
  4. Valace2's Avatar
    Awesome! Now someone make an S2 run Android 2.1!
    your wish is my command



    Sorry for some reason it kinda came out blurry
    04-22-10 02:31 PM
  5. 5 point 1's Avatar
    **** yeah!
    04-22-10 06:04 PM
  6. chuckh0308's Avatar
    Well, if my co-worker's Moto Droid on 2.1 is any indication of how 2.1 is, I think I'll wait for 2.2 before I try it on my S2...lol!
    04-23-10 01:54 AM
  7. dancing-bass's Avatar
    ... can anyone help me install 6.0 on my pearl? Pretty please???
    04-23-10 08:18 AM
  8. dancing-bass's Avatar
    ^^ (sarcastic comment... its friday morning, after 13hrs overtime. sorry if anyone didn't get it)
    04-23-10 08:19 AM
  9. leecott's Avatar
    You guys are so far behind. I have 7.0.0.140 on my S2. Custom release from RIM.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    04-23-10 08:46 AM
  10. daknarr's Avatar
    You guys are so far behind. I have 7.0.0.140 on my S2. Custom release from RIM.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    Yeah, I just downgraded back to 7.0.0.140 from 8.0.0.126...very glitchy!

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    04-23-10 08:56 AM
  11. pshift's Avatar
    You guys think you are so smart. I just installed WEBOS 3.0 on my S2 and the browser is blazin' fast. Woot!
    04-23-10 10:25 AM
  12. Valace2's Avatar
    ... can anyone help me install 6.0 on my pearl? Pretty please???
    DONE! Boooooya! I am the master programer!!!



    but a lousy photoshopper
    04-23-10 10:32 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD