1. frankiw's Avatar
    helpp guyssss...i installed iskoot and did a battery pull..
    now my phone keeps restarting
    first a blackscreen with the clock in the middle then
    showing a white background then a small
    "unable to reset"
    reset
    then it goes blank with the clock in the middle
    and over and over and over agian...
    what can i do now??

    tried connecting to the computer with this condition and doesnt work
    tried pulling out the batery for half and hour and put it in...same **** agian

    *pls don't ask me to return and get a replacement...im in spore >.<

    really hope someone could help. thanks.
    02-06-09 01:04 PM
  2. jjd228's Avatar
    Why would anyone tell you to return a hardware device because of a software problem?

    You'll have to either delete the modules from the app you installed using JavaLoader, or wipe it completely and reinstall the os. Search on using JavaLoader, it's very simple.
    02-06-09 01:08 PM
  3. lostmarine's Avatar
    I just got mine yesterday it keeps doing it. It did it 3 times in a row today while it was sitting on my desk. It ticking me off.
    02-09-09 05:06 PM
  4. cmorty72's Avatar
    I just got mine yesterday it keeps doing it. It did it 3 times in a row today while it was sitting on my desk. It ticking me off.
    Do a battery pull, and let it reboot.
    If the problem still persist, try wiping the memory and reloading whatever O.S. you're running.
    02-09-09 05:17 PM
  5. lostmarine's Avatar
    Thanks for the reply I took it back it kept restarting about every hour. Took it to verizon and they gave me a new one. No issues now and loving it well other then the battery life but hopefully they will work on that one.
    02-11-09 09:00 PM
  6. ltbox's Avatar
    how do you wipe it clean and reloader software?
    02-13-09 09:03 PM
  7. rockhop's Avatar
    I had the same problem with my new 8220 Flip right out of the box. Battery pulls, overnite charges and software updates did nothing.

    Took it back for an exchange - no problems since.

    Seems like an issue shared by more than one model.
    Last edited by rockhop; 02-13-09 at 09:29 PM. Reason: typo
    02-13-09 09:29 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD