1. NerdBoss's Avatar
    for a while now even on my last curve, i would clear messages or sms and i would still have that star or unread mark on the icon....even with no items in it. im not on a BES.

    here is some info.
    • it comes and goes randomly,
    • issue occurs on new and old install whether official or beta.
    • happens on any icon that can have a notification.
    • issue seems to be only on the home screen

    ***i believe but cannot confirm***
    • this only happens when a theme other than the original is active
    • dont recall it ever happening on the phone icon
    can anyone help or suggest anything.

    ps. this issue has plagued me ever since i have a BB, Although i have not seen it happen since .109 .................yet
    02-25-09 03:10 AM
  2. barees63's Avatar
    FWIW this happens to me quite frequently with 106 using the default
    Theme, I never saw it on my curve running os 4.2 or 4.5

    I didn't see it with .78 or .100 but I did not run either OS for very long. I find a battery pull fixes it.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    Last edited by barees63; 02-25-09 at 03:59 AM.
    02-25-09 03:57 AM
  3. jeip's Avatar
    Yeah, this happens a lot to me also.
    I believe it's just a bug with the beta OS... one of the things you just have to deal with until an official release comes out?
    02-25-09 03:59 AM
  4. joseph2076's Avatar
    check ur saved messages..they might be an unread messsage
    02-25-09 03:59 AM
  5. barees63's Avatar
    Funnily enough this is happening right now and here is the odd part.. it shows the star in portrait mode, if I hit the menu then back it is gone, if I rotate to landscape then back to portrait it reappears - weird!

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    02-25-09 04:19 AM
  6. NerdBoss's Avatar
    Funnily enough this is happening right now and here is the odd part.. it shows the star in portrait mode, if I hit the menu then back it is gone, if I rotate to landscape then back to portrait it reappears - weird!

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    there you go, that's exactly what i am talking about.

    here come the questions:

    • are u currently running a theme, if so which one?
    • what OS version are you running?
    • what is you memory at when issue is present?
    • did changing themes fix it?
    • does it happen to you when your device is unthemed?
    02-25-09 08:16 PM
  7. barees63's Avatar
    no theme, 106, 30MB
    02-25-09 08:29 PM
  8. shanepark2's Avatar
    i've had this happen twice. Easy fix.
    Open Dm
    Go to Back up>Advanced
    Select messages
    Hit clear


    Asterik gone
    Last edited by shanepark2; 02-25-09 at 09:06 PM.
    02-25-09 09:03 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD