1. sudo#CB's Avatar
    I upgraded my 9530's OS to 4.7.0.141.

    Now the data services keep on fluctuating constantly i.e. the caps of gprs/edge keep on turning to bold and small. I am unable to use data services.

    Other blackberries near my are working perfectly fine so its not a network problem.

    The only 3rd party applications installed so far are ToDoMatrix and UberTwitter along with the IMs. I tweaked yahoo service books to make it run in my country.

    Storm worked fine after up gradation for around one day.

    Any suggestions?
    Last edited by sudo; 05-24-09 at 10:42 AM.
    05-09-09 01:45 AM
  2. olta777's Avatar
    Try doing *228, option 1, then *228, option 2, then do a battery pull. It's a common issue with .141, seems like a lot of people are having it. I did too, so ended up downgrading to .132.

    EDIT: I just noticed that you are not with vzw, so the *228 part with not work for you. Try just swaping a radio and see how it goes. Both .122 and .132 are good.
    05-09-09 01:57 AM
  3. sudo#CB's Avatar
    Try doing *228, option 1, then *228, option 2, then do a battery pull. It's a common issue with .141, seems like a lot of people are having it. I did too, so ended up downgrading to .132.

    EDIT: I just noticed that you are not with vzw, so the *228 part with not work for you. Try just swaping a radio and see how it goes. Both .122 and .132 are good.
    I have put .132 on download. I will update once downgraded. Thanks for your help
    05-09-09 02:32 AM
  4. jlevy73's Avatar
    Try doing *228, option 1, then *228, option 2, then do a battery pull. It's a common issue with .141, seems like a lot of people are having it. I did too, so ended up downgrading to .132.

    EDIT: I just noticed that you are not with vzw, so the *228 part with not work for you. Try just swaping a radio and see how it goes. Both .122 and .132 are good.
    You liked .122 Olta?? I had nothing but problems with that SFI. .132 is probably my favorite followed by .109.
    05-09-09 05:55 AM
  5. sudo#CB's Avatar
    I downgraded to .132 and problem is still there. I just hope this is OS problem only.

    Anyone know anything about it?
    Last edited by sudo; 05-09-09 at 12:09 PM.
    05-09-09 07:39 AM
  6. sudo#CB's Avatar
    i could not download 122. Tried 109 instead and still the problem did not resolve. I am unable to eat, sleep or work. Someone please help me here. This is the weirdest problem i have ever faced with a blackberry.
    05-10-09 12:15 AM
  7. sudo#CB's Avatar
    i tried switching to an old 7700 just to check if there was some problem with my service provisioning and that one is working fine. Caps remain bold all the time.

    I am now back to this expensive machine and totally helpless...
    05-10-09 01:25 AM
  8. sudo#CB's Avatar
    My email, BBIM, MSN IM keep on working pefectly. But as soon as I try to use the native browser, everything gets f****

    Its the browser which when used makes the caps small and creates problem.

    Problem started in 141, i have tried 132 and 109. I felt as if JL commander was not completely cleaning the mess before every installation so i also tried using the JL wipe.

    I am now downloading the original .75 from verizon website.

    If experts know what is wrong with my browser and why it is not getting fixed by OS change, please let me know
    05-10-09 01:51 AM
  9. sudo#CB's Avatar
    Finally my problem is resolved by reverting back to original .75 from verizon.

    I am exhausted. Going to sleep now...
    05-10-09 02:54 AM
  10. sudo#CB's Avatar
    I got serious data problem in .141. i downgraded to all intermediate step by step but the issue only got solved once i was back on verizon .75.

    A couple of days back i gave .148 a shot and again got the stupid problem. I am sick og using .75. Someone please help me upgrade my OS.

    Anything i use other than .75 make my gprs/edge appear in small caps. Specially as soon as i start browsing with native browser.

    I am in desperate need of help here
    05-24-09 10:42 AM
  11. So icy boy's Avatar
    I got serious data problem in .141. i downgraded to all intermediate step by step but the issue only got solved once i was back on verizon .75.

    A couple of days back i gave .148 a shot and again got the stupid problem. I am sick og using .75. Someone please help me upgrade my OS.

    Anything i use other than .75 make my gprs/edge appear in small caps. Specially as soon as i start browsing with native browser.

    I am in desperate need of help here
    you could try changing the 148 radio file to 90 that seems to work for some
    05-24-09 05:45 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD