1. JimmyInMD's Avatar
    Anyone else have this issue?

    The button is not working at all. I've had this issue before, and a battery-pull worked. I've done 3 battery pulls since last night and it's still not working.

    HELP!
    11-24-08 08:36 AM
  2. ggeffon's Avatar
    Anyone else have this issue?

    The button is not working at all. I've had this issue before, and a battery-pull worked. I've done 3 battery pulls since last night and it's still not working.

    HELP!

    nope, never had this problem...sounds like you do need a new phone...especially if you already did 3 battery pulls...

    did you call your local store? you know that brings up a good point...if for some reason your phone is defective, shouldn't VZW have units in inventory put aside for warrant replacements?

    this really is turning out to be a nightmare...and i am not saying the unit itself, i really am enjoying it, but the mere fact of the lack of available units...
    11-24-08 08:40 AM
  3. suitedup07's Avatar
    Anyone else have this issue?

    The button is not working at all. I've had this issue before, and a battery-pull worked. I've done 3 battery pulls since last night and it's still not working.

    HELP!
    which button???
    11-24-08 08:41 AM
  4. JimmyInMD's Avatar
    The Blackberry Button...which means I can't do anything.
    11-24-08 08:46 AM
  5. JimmyInMD's Avatar
    I was hoping someone would have some magic...

    Boo!
    11-24-08 09:07 AM
  6. Unicorn56's Avatar
    Mine only works 30% of the time, same with the back button. I found that a battery pull helped, but after the reboot, you have to turn it off (power off icon) then back on. That gets it working for a while. It seems to get better for a while, then, after using several applications, it quits. Power off and on gets it working again when it stops.
    11-24-08 09:16 AM
  7. suitedup07's Avatar
    I was hoping someone would have some magic...

    Boo!
    You might have to "wipe the handheld" in security options.if that doesnt work, you might have to also re-install software. They are going to this at the store, to see if it will fix the problem. If not, new storm!
    11-24-08 09:22 AM
  8. Unicorn56's Avatar
    OH, also, pushing it fairly hard on the upper part of the button seems to work best. Everything else on mine is great but it sometimes takes pressing the BB button 5 times to get it to work. Plan on taking in (assuming a software update does not work) for an exchange as soon as they get a new one (I don't want one returned due to OTHER problems!)
    11-24-08 09:29 AM
  9. vzwty's Avatar
    Glad Im not the only one this happened too. Do you have a screen protector on? I ask because mine stopped working after putting an invsishield on. Now it works fine. However, I get the "switch application" menu all the time without pushing any button. New OS update anyone?
    11-24-08 09:32 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD