05-19-09 05:08 PM
643 ... 1112131415 ...
tools
  1. Motopenn's Avatar
    The new version has some changes
    Different error there
    now you click Browse
    and choose the Install folder of the OS you want to Shrink
    then try it
    so basically its the program files - common files - RIM - shared - loader files- OS - java?
    05-02-09 09:38 AM
  2. Motopenn's Avatar
    i tried and now im getting this again... but i have a few things i need to get done so ill be back in a few.. if you reply ill still get it thru email subscription on this thread. hopefully we can figure out the problem
    05-02-09 09:41 AM
  3. lyricidal's Avatar
    so basically its the program files - common files - RIM - shared - loader files- OS - java?
    OS without the Java, it will find the Java on its own

    You`re very close!
    05-02-09 09:41 AM
  4. andywho585's Avatar
    okay i tried loading up the app and i to a part that says "No action required" what the hell?? i'm currently running 132
    05-02-09 10:10 AM
  5. tiger3p's Avatar
    I was running .132.. i did the install and it seems to have installed properly.. I see the 5.0.90 in the application area of my phone..

    Now I did a shrink an OS and remove the picture that came w/ the phone but for some reason, when I check it on the phone, the pictures are there... that's 5 MB that I want to remove. Can I run the .exe file again or do I have to remove uninstall the current OS and reinstall .132 again and run the .exe file?? Thank you in advance!
    05-02-09 10:32 AM
  6. anonymous57578578's Avatar
    stevetigersix:
    best way to do it is get the Java only .rar in the first post
    once downloaded, open it up using Winrar (or another extraction utility that supports .rar)
    extract the Java folder over your most current Java folder
    then update your Storm
    many thanks for the n00bie guide lyricidal overwritten the java file in rim folder and updated the storm without a glitch running the hybrid now without shrinkage and all seems ok, again thanks for your help...peace
    05-02-09 10:47 AM
  7. ahern090's Avatar
    I love this hybrid, but I just compared the accelerometer to the .75 in the store and its actually a bit slower. Everything else is better though.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    05-02-09 10:56 AM
  8. Tarrant1701's Avatar
    Will I have to restore my data and apps if I upgrade from .75 to the hybrid (or any other unofficial release)?
    05-02-09 11:04 AM
  9. lyricidal's Avatar
    I love this hybrid, but I just compared the accelerometer to the .75 in the store and its actually a bit slower. Everything else is better though.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    I`m actually trying to decide between the 132 and 141 accelerometer, 141 seems a tad slower to me, any thoughts

    for those having issues with shrinking the Sample pics off, I recommend BBFileScout, it lets you delete them right on your phone

    Tarrant1701: It should back them up for you, but I would back your Apps up in Desktop Mgr
    andywho: did you make sure it installed to the right folder over your .132 install
    Last edited by lyricidal; 05-02-09 at 11:09 AM.
    05-02-09 11:05 AM
  10. dbone15's Avatar
    Lyricidal,

    Just made the jump from .132 v4 to .141/5.0 hybrid. This build is awesome. I was really happy with .132/V4 and was somewhat hesitant to move since .141 on it's own was pretty bad for me. I love this build. Thanks again for all your hard work.
    05-02-09 11:05 AM
  11. scottvaw's Avatar
    definately much better than .141 alone.
    05-02-09 11:05 AM
  12. Wizard101's Avatar
    ok I guess nobody is going to answer my question
    05-02-09 11:12 AM
  13. rsh412's Avatar
    Been using this and I cannot get my browser up and running no matter what. Battery pulls, resent service books, nothing. Suggestions please?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    05-02-09 11:34 AM
  14. hookbill's Avatar
    Been using this and I cannot get my browser up and running no matter what. Battery pulls, resent service books, nothing. Suggestions please?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    When you resent your service books did you do it with the phone or did you go to verizons blackberry site? https://bis.na.blackberry.com/html?brand=vzw
    05-02-09 11:50 AM
  15. ghbishop's Avatar
    Installation is smooth and simple from .132

    If you are on BES you mayl need to get the system admin to reset your account for activation. Previous upgrades using DM alllowed me to not have to bother them.

    The new Cleopatra game has a screen flicker every 4 to 10 seconds with this OS. I did not try it with original .141

    Edit - the game was fixed in the next game update.

    Maybe this one is a keeper after all.
    Last edited by ghbishop; 05-04-09 at 08:27 AM. Reason: Game software bug now fixed
    05-02-09 12:09 PM
  16. tinee2001's Avatar
    Im running windows xp and I downloaded the 32 bit version of the hybrid installer... After I install the the program i get an error message saying that it failed to load the shrink an OS program. I wasnt interested in shrinking the OS so is it fine to go ahead and run the apploader that automatically popped up after the install? Any help would be greatly appreciated!
    05-02-09 01:32 PM
  17. lyricidal's Avatar
    Im running windows xp and I downloaded the 32 bit version of the hybrid installer... After I install the the program i get an error message saying that it failed to load the shrink an OS program. I wasnt interested in shrinking the OS so is it fine to go ahead and run the apploader that automatically popped up after the install? Any help would be greatly appreciated!
    yup, thats fine
    05-02-09 01:52 PM
  18. theidoctor's Avatar
    ok im trying to install... i downloaded the .132 OS on my computer but i dont know how to load it to the storm.... can anyone help?
    05-02-09 01:57 PM
  19. doidaporti's Avatar
    ok im trying to install... i downloaded the .132 OS on my computer but i dont know how to load it to the storm.... can anyone help?
    download and install .132 to your pc, then download and install the installer from the first post and plug your phone to your pc and update
    05-02-09 02:00 PM
  20. theidoctor's Avatar
    download and install .132 to your pc, then download and install the installer from the first post and plug your phone to your pc and update

    ok got the .132, the first post goes to the .141/5.0 hybrid installer... i downloaded that as well.... now just run the .141/5.0 installer or is there one for .132?

    thats what is confusing me

    can someone im me jjaenagle?
    Last edited by theidoctor; 05-02-09 at 02:11 PM.
    05-02-09 02:04 PM
  21. yhbrandon's Avatar
    Run the installer on .132. Youre fine so far. Its overrides the 132 files with the hybrid 142 and 5.0 files.
    05-02-09 02:44 PM
  22. yhbrandon's Avatar
    *141

    Amazing build. Best ive used so far. I think I may stay with the build for more than a week, and thats a record for me!
    05-02-09 02:45 PM
  23. theidoctor's Avatar
    ok well what i did was installed the .132, restart computer, then use apploader and let it do its thing....

    im at waiting for device initializing....

    im not sure if it loaded the latest one or not, but when my phone turns on i will know....

    know if i understand correctly, after it turns back on and i verify that its .132, can i just run the hybrid and choose the .141?
    05-02-09 02:50 PM
  24. So icy boy's Avatar
    hey does this work for tmobile and does this hybrid has .141/.90 radio which is the only decent radio for GSM users
    05-02-09 02:59 PM
  25. Motopenn's Avatar
    OS without the Java, it will find the Java on its own

    You`re very close!
    yet so far away ... look at the browse destination just like you said and yet i still get an error
    05-02-09 03:39 PM
643 ... 1112131415 ...
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD