05-19-09 05:08 PM
643 ... 89101112 ...
tools
  1. lyricidal's Avatar
    stevetigersix:
    best way to do it is get the Java only .rar in the first post
    once downloaded, open it up using Winrar (or another extraction utility that supports .rar)
    extract the Java folder over your most current Java folder
    then update your Storm
    05-01-09 04:22 PM
  2. Motopenn's Avatar
    ok i tried to do the browse and to the OS folder but yet it STILL will not work lol ... idk whats up
    05-01-09 04:25 PM
  3. Bleezy's Avatar
    I can vouch for this .141/5.0 hybrid. It just simply rocks.

    Ive went from .75 > .113 > .122 hybrid > .132 and now > .141/5.0 hybrid and this one is the best of them all to date.
    05-01-09 04:25 PM
  4. lyricidal's Avatar
    ok i tried to do the browse and to the OS folder but yet it STILL will not work lol ... idk whats up
    try right clicking it and Click Run As Administrator
    solves quite a few peoples trouble with the same error
    05-01-09 04:27 PM
  5. hookbill's Avatar
    I gotta call BS to whomever said the lock doesn't get fixed if you download the hybrid with .141 already installed. I did it that way and it fixed the lock just fine.

    Just my 2 cents worth on that....
    05-01-09 04:32 PM
  6. SOLDSHORT's Avatar
    makes sense, but how do I uninstall the current OS from the computer?


    I'll let you know how it goes with the new install. Thanks for your help so far.

    Downloaded .141 and the java files, put the java files in the java folder, ran the hybrid installer and its installing now.
    05-01-09 04:33 PM
  7. lyricidal's Avatar
    I gotta call BS to whomever said the lock doesn't get fixed if you download the hybrid with .141 already installed. I did it that way and it fixed the lock just fine.

    Just my 2 cents worth on that....
    It's definitely fixed, if someone installed this and its not fixed then it flat out isn't installed right. Thanks for adding confirmation
    05-01-09 04:33 PM
  8. Un8elievable's Avatar
    lyric, what keyboard .cod are you using and do you have any suggesstions as to what .cod i should try? .109? thanks
    05-01-09 04:44 PM
  9. lyricidal's Avatar
    Its got .141 in here, but .109 was a solid keyboard
    I havent had much issues in terms of keyboard with any of the newer ones. .109 is quite popular though if you are not liking the .141 keyboard
    05-01-09 04:46 PM
  10. Un8elievable's Avatar
    Its got .141 in here, but .109 was a solid keyboard
    I havent had much issues in terms of keyboard with any of the newer ones. .109 is quite popular though if you are not liking the .141 keyboard
    do you know off hand what the .cod file is called? is it keyboard? thanks
    05-01-09 04:49 PM
  11. lyricidal's Avatar
    net_rim_bb_virtual_keyboard.cod
    net_rim_bb_virtual_keyboard_library.cod
    are the files
    05-01-09 04:50 PM
  12. Un8elievable's Avatar
    net_rim_bb_virtual_keyboard.cod
    net_rim_bb_virtual_keyboard_library.cod
    are the files
    thanks!!!!!!!!!
    05-01-09 04:51 PM
  13. Motopenn's Avatar
    man this thing is really getting confusing i still get errors
    05-01-09 04:58 PM
  14. SOLDSHORT's Avatar
    installed and i'm good to go now. thanks for the help Mark!
    05-01-09 04:58 PM
  15. lyricidal's Avatar
    man this thing is really getting confusing i still get errors
    get the one from my signature, its the most up to date version with bug-fixes (it'll still be 2.5 but it has fixes - version will change when I confirm that bug fixes are actually fixed)
    05-01-09 05:00 PM
  16. sparkybytes's Avatar
    Everything is running fine for me except one thing. All bottom keys on the keyboard are not working. (aA,syn,space bar) Any ideas how to correct this?
    05-01-09 05:20 PM
  17. Mike02z's Avatar
    Instructions worked perfectly. Since I already had 141 installed I just went back to 75 then deleted all the OS's on my machine then installed 132 and ran the .exe, shrunk my OS and installed, the whole process took me about an hour. So far everything looks good. Thanks for the hybrid!
    05-01-09 05:45 PM
  18. maserati13's Avatar
    Just got home and downloading now. I will let you know in a min how it works for me...
    05-01-09 05:46 PM
  19. maserati13's Avatar
    S**t, I just noticed I forgot to back up my .132...Do you think this will be a problem?
    05-01-09 05:49 PM
  20. maserati13's Avatar
    Just about done...Come on hury!!! can't wait to see how it works...
    05-01-09 05:52 PM
  21. maserati13's Avatar
    Not starting out very well, I'm donig a battery pull now to see if that will fix isues...
    05-01-09 05:56 PM
  22. Motopenn's Avatar
    get the one from my signature, its the most up to date version with bug-fixes (it'll still be 2.5 but it has fixes - version will change when I confirm that bug fixes are actually fixed)
    yea it still didnt work.... ima uninstall my .132 and try to re do it all
    05-01-09 05:56 PM
  23. maserati13's Avatar
    Ok, What did I do wrong? I followed the directions to the letter and everything whent smooth but now when I check to see what I am running, it says .132...What did I miss
    05-01-09 06:05 PM
  24. celicized2's Avatar
    I just checked my keyboard and all the keys seem to be working fine. I have been very skeptical of installing the 5.0 files, but so far so good.
    05-01-09 06:09 PM
  25. brokea__poorboy's Avatar
    I just wanted to add my 2 cents. I was starting to get real discouraged with the storm and it's endless issues. I had decided to try the Bold or go back to the Curve. I own a trucking company and I switched everyone over to the storm and everyone switched back to their old phones. I was switching too until I saw this thread. Installed this Hybrid on my phone and 5 others. We handles business all day without a crash. All phones will be switched back by Monday. Thanks Lyricidal for this Top Notch build.
    05-01-09 06:12 PM
643 ... 89101112 ...
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD