1. Kmirg's Avatar
    I know that this probably isen't the best spot to post this but with my new account this is the only place that I'm able to post for some reason.

    Today I'm not able to access my email on my phone. My indicator light blinks red and the message icon on shows that I have 37 messages. When I click on messages it takes me to me text messages but not to email. When I click the BB button I don't have an icon for my email account. I have the Today Plus Hidden theme loaded and for some reason it's all F'ed up. I've done several batter pulls and nothing reloads to how it should be.

    I also get the following error message:

    "Net_rim_BB_messaging_app(187) is not responding; process terminated"

    Any advice?
    05-25-09 01:42 PM
  2. itsallsubliminal's Avatar
    Did u go into ur texts hit bb button, hit options and change the messagin from combined/theme controlle to separate? Not sure if its a true fix but its a start

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    05-25-09 03:20 PM
  3. itsallsubliminal's Avatar
    Themes will rearrange your icon setup usually

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    05-25-09 03:22 PM
  4. savioAMG's Avatar
    Try unhiding your icons and make sure nothing is hidden.
    (BB/menu button > Show all)
    05-25-09 03:25 PM
  5. Kmirg's Avatar
    I went into the text messages and changed them from combined to separate. That didn't work.

    All my icons are unhidden and I don't have one for my email that is active.

    This problem did not happen due to changing my theme. It was been working fine for months.

    IDK, this sucks!
    05-25-09 04:49 PM
  6. Morf32's Avatar
    Call Verizon.
    05-25-09 11:00 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD