1. Noloc0209's Avatar
    So i wanted to try the mms fix by downgrading my 113 to 75 then back to 113

    i downgraded to 75 but after installing 113 dm and apploader wont show

    I already uninstalled all Os's that wasnt 113 and still cant see it

    already restarted
    already made sure there is one os folder in the loader file folder

    any ideas????
    04-03-09 09:34 PM
  2. djm1947's Avatar
    I answered this in the other thread. Basically, delete the Vendor file and try again.
    04-03-09 09:49 PM
  3. Noloc0209's Avatar
    I answered this in the other thread. Basically, delete the Vendor file and try again.


    lol i just saw it thanks!
    04-03-09 09:50 PM
  4. djm1947's Avatar
    Post back and advise if it worked.
    04-03-09 10:13 PM
  5. mrsFAB's Avatar
    Okay, how do you delete a vendor file? I am having the same issue...exactly. I need "OS for dummies" terms...
    04-03-09 10:38 PM
  6. chevybuz2's Avatar
    im trying to do a back up with my 8130 pearl sprint 4.5 and dm 4.5 it shows connected on phone has the plug on batt. but on dm it doesnt show it connected please help i did a search but couldnt find what i needed need to back up messages badly me and ex r going thro custody battle and i need to do a back up in case something happends to pearl!!! crackyberry gods i need help oh yeah ive done back ups b4 but i cant rem if it ws since i updated my dm can u use old dm or does it have to be same like os 4.5 dm 4.5 ???
    Last edited by chevybuz2; 04-03-09 at 11:00 PM.
    04-03-09 10:54 PM
  7. djm1947's Avatar
    Okay, how do you delete a vendor file? I am having the same issue...exactly. I need "OS for dummies" terms...
    After the OS is installed on your computer go to:

    Program Files/Common Files/Research in Motion/AppLoader

    The Vendor file should be near the bottom of the list of files. Delete it and then you can either double click on Loader.exe and install from there or go back to DM and try again. If you are going to use Loader.exe, be sure DM is closed.

    Also be sure to have a backup before installing the new OS.
    04-03-09 10:58 PM
  8. djm1947's Avatar
    im trying to do a back up with my 8130 pearl sprint 4.5 and dm 4.5 it shows connected on phone has the plug on batt. but on dm it doesnt show it connected please help i did a search but couldnt find what i needed need to back up messages badly me and ex r going thro custody battle and i need to do a back up in case something happends to pearl!!! crackyberry gods i need help oh yeah ive done back ups b4 but i cant rem if it ws since i updated my dm can u use old dm or does it have to be same like os 4.5 dm 4.5 ???
    You might try posting this in the 8130 Forum:

    http://forums.crackberry.com/f79/
    04-03-09 11:06 PM
  9. chevybuz2's Avatar
    sorry didnt pay att what thread i was in i looked in so many places i got lost my bad
    04-03-09 11:10 PM
  10. Noloc0209's Avatar
    Man still having problems ive tried everything!
    04-04-09 12:48 AM
  11. anon1239929's Avatar
    Man still having problems ive tried everything!
    Make sure you are disconnected from the internet or Desktop Manager will go out and look for the most recent version from the internet. The only way to avoid disconnecting is to run the apploader.

    If the DM or Apploader aren't showing up, you should make sure you didn't uninstall DM. If you did, go get it again from VZW.

    BlackBerry® Software Updates
    04-04-09 02:30 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD